Salı, Nisan 23, 2024

Assetto Corsa Competizione PS5 ve Xbox Series’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı 505 Games ve geliştirici Kunos Simulazioni, Assetto Corsa Competizione’nin PS5 ve Xbox Series’e geleceğini duyurdu.

Bu sene içerisinde çıkması planlanıyor.

Assetto Corsa Competizione4

Oyun şu anda şu anda PS 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Ek olarak geriye uyumlulukla PlayStation 5 ve Xbox Series‘te de oynanabilir durumda.

505 Games’in resmi basın açıklamasında, oyunun bu yılın sonlarında PS5 ve Xbox Series X / S’ye geleceği doğrulandı. Ne yazık ki, söylenenlerin hepsi bu, mevcut konsol sahiplerinin potansiyel olarak yükseltmeleri için zaman çerçevesi veya hangi seçeneklerin ne olacağı veya olmayacağı hakkında hiçbir fikrimiz yok.

Muhtemelen yıl içinde biraz daha fazla bilgi paylaşılacaktır. Firma Assetto Corsa serisinin şimdiye kadarki toplam satışlarından 100 milyon euro gelir elde ettiklerini de paylaştı. Bu arada yeni piyasaya onayı İngiliz GT Paketi DLC geldi

Yeni indirilebilir içerik, Snetterton, Oulton Park ve Donington Park devrelerinin yanı sıra Şampiyonanın yeni sezonunu, 2019 sezonundan 40’ın üzerinde yeni görünüm ve 70 sürücüyü beraberinde getiriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler