Cuma, Mart 29, 2024

Assetto Corsa Competizione Steam’da Erken Erişime Açılıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kunos Studios tarafından geliştirilen Asetto Corsa kısa süre içerisinde çok sevildi ve oynandı. Şimdi ise Asetto Corsa Competizione ile Steam‘da erken erişime hazırlanıyor. Eski versiyonlarına göre oyunun daha gerçekçi grafikler, daha iyi oyun motoru ve tasarımı ile dikkat çeken araçların olduğunu görebilmek mümkün.

Asetto Corsa Competizione Erken Erişim Tarihi Ne Zaman?

Oyun eski motorundan şimdiki motoru olan Unreal Engine 4’e taşındı ve yeniden yazıldı. Gerçekçi dünya ortamında yarış koşullarının giderek geliştiğini görmek insana ayrı bir haz verse de, bu oyunda hava koşullarının diğer oyunlara göre daha ön plana çıktığını görüyoruz.

Detaylara girmeden önce Asetto Corsa Competizione oyununun Steam‘da Haziran ayında erken erişimde olacağı belirtiliyor. Ancak biliyorsunuz, oyun firmaları bu tarihleri paylaştıklarında sonradan yaptıkları değişiklikler ve geliştirmeler ile tarih ertelemeye gidebiliyorlar. Ancak şuan Steam erken erişim listesinde oyunu göremiyorsunuz. Çok yakında bu güncelleme de oraya eklenmiş olacak.

asetto corsa competition 003

VR Desteği Mevcut

Asetto Corsa Competizione‘ın animasyonları ve pit-stop ekiplerinin canlandırdığı o gerçekçilik oyun severlerin gerçekten çok hoşuna gidecek. En önemlisi ise tüm bu deneyimleri isterseniz VR gözlüğünüz ile yaşayabileceksiniz. Düşünsenize; bir VR gözlüğünüz var ve aracın içerisinde o gerçekçiliği tüm damarlarınızda hissediyorsunuz! Bu muhteşem ötesi bir keyif olurdu.

Önemli Not: Geliştirici firma oyun yayına girdikten sonra online kapışmalarda haftalık veya aylık olarak oyunculara hediyeler vereceklerini vaat ediyor. Açıkçası bu yaklaşımları çok hoşuma gitti. Hemen hemen hiçbir firma böyle hediyeler ile oyuncuların ilgisini çekmeye çalışmamıştı. Piyasada buna ‘havuç‘ denildiği gibi, oyunun mekanikleri istediğimiz performansı verecek olursa, yine çok tutacağını düşünüyorum.

Asetto Corsa Competizione oyununun yeni yayınlanan videosuna hemen aşağıdan erişebilirsiniz. Oyunla alakalı sorularınız varsa, yine yorumlardan bizlere ulaşabilir ve fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

asetto corsa competition

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler