Cumartesi, Temmuz 27, 2024

ASUS, Computex 2023’te Yer Alacağını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Teknolojinin kalbinin atacağı Computex 2023 fuarı için geri sayım başladı. 30 Mayıs ile 2 Haziran arasında düzenlenecek olan teknoloji fuarında, teknoloji devlerinin yeni ürünlerini sergilediğini göreceğiz. Bu devlerden birisi de ASUS olacak.

Marka kısa süre önce yaptığı duyuruyla beraber, yakın zamanda düzenlenecek olan fuara katılacaklarını resmen açıklamış oldu. Konu hakkında detaylardan da söz edelim.

ASUS, 3 Yıl Aradan Sonra Computex 2023 Fuarında

ASUS’un açıklamasına bakacak olursak marka fuarda, fiziksel stantlarıyla yer alacak. En yeni tüketici, oyun, yaratıcı ve ticari ürünleri sergileyecek olan ASUS, yeni nesil sürdürülebilir çözümlerini de tüketicilere sunmuş olacak.

Ayrıca daha çok oyunculara hitap eden ROG standını da görme şansını elde edeceğiz. Oyuncu laptop modelleri ve çok daha fazlasını göreceğimiz ROG standında, bu yıl ilk kez bir elde taşınır oyun bilgisayarı da sergilenecek. Kısa süre önce tanıtımı yapılan ROG Ally modelinden söz ediyoruz.

Computex 2023
ASUS’un Computex 2023 fuarı ile ilgili verdiği bilgiler şimdilik bunlar ile sınırlı. Marka fuarda başka ne gibi sürprizler yapacak bekleyip göreceğiz. Birçok ünlü teknoloji firmasını bir araya getirecek olan fuarın 30 Mayıs ile 2 Haziran tarihleri arasında olduğunu da bir kez daha hatırlatmış olalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler