Çarşamba, Nisan 24, 2024

ASUS, ROG Ryujin II 240 CPU Soğutucusunu Piyasaya Sürüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS, ROG Ryujin AIO CPU soğutucusunun başka bir modelini hazırlıyor. Yeni ROG Ryujin II 240, diğer modeline oldukça benziyor. Aralarındaki tek önemli farkın pompanın tepesinde bulunan 3,5 inçlik bir LCD ekran olduğunu görüyoruz.

240 mm’lik bir radyatöre ve 2x 120 mm’lik fana sahip olan yeni ROG Ryujin II 240, kullanıcının sistem bileşenlerinin sıcaklıklarını görmesine olanak tanıyan 3,5 inçlik bir ekran bulunduruyor. Bu soğutucunun önceki modeli ROG Ryujin 240, pompanın üzerinde bir ekran bulunduruyordu, ancak ROG Ryujin II 240‘ın yarısı büyüklüğündeydi. Aynı zamanda LCD yerine OLED ekran kullanılmıştı.

asus rog ryujin ii 240 cpu sogutucusu piyasaya suruluyor 1

Bazı haber kuruluşlarına göre; ASUS Teknik Pazarlama Müdürü Juan Jose Guerrero III, bir Z590 ROG Maximus Hero anakartına monte edilmiş yayınlanmamış bir ROG Ryujin II 240’ın fotoğrafını paylaştı.

Paylaşılan fotoğrafta herhangi bir RGB görünmese de, bu AIO CPU soğutucusu kullanıcıların diğer ASUS Aura Sync bileşenlerle senkronize etmesine olanak sağlayan Asus Aura adreslenebilir RGB aydınlatması yer alıyor.

ASUS fiyatlandırma ya da kullanılabilirlik detaylarını henüz açıklamadı, ancak yakında bununla ilgili daha fazla haber göreceğiz gibi duruyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler