Perşembe, Mart 28, 2024

ASUS RP-AC68U Ön İncelemesi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Online oyunları oynarken tek istediğimiz iyi bir FPS ve güzel bir gecikmesiz ağ bağlantısıdır. O yüzden her zaman için sağlam bir modem ve arayüz ile çalışmak isteriz. Biz de bu hafta ASUS‘un kablosuz menzil arttırıcısı olan RP-AC68U modeline yakından bir göz atıyoruz.

 

ASUS RP-AC68U Neler Sunuyor ?

 

Açıkçası cihazı dışarıdan ilk görenler bilgisayar kasasına benzetiyor. Hiç bilmeyenler ise ASUS‘un çıkartmış olduğu bir mini PC olarak nitelendirebiliyorlar. Ancak her ikisi de olmadığı gibi, RP-AC68U modeli yukarıda da belirtmiş olduğum üzere bir kablosuz menzil arttırıcı. Şık ve agresif tasarımı ile birlikte oyuncular için geliştirilmiş bir cihaz. Tekrarlayıcı ve erişim noktası olarak çalışan ASUS RP-AC68U, ağ yönetimi konusunda oyun trafiğini öncelikli olacak şekilde programlıyor.

 

5 adet Gigabit Ethernet portu bulunan cihazın, aynı zamanda 802.11ac standartlarında ve 5 GHz bandında 1900 Mbps hız sunan Wi-Fi desteği de bulunuyor. Şık ve hırçın bir tasarım anlayışını benimseyen cihazın gerçekten de müthiş bir albenisi var. Volkani bir görünüm veren şıklarını olur da kapatmak isterseniz ön panelde yer alan “ASUS” yazısına dokunmanız yeterli oluyor. Gelin şimdi de ASUS RP-AC68U modelinin teknik özelliklerine bir göz atalım.

 

 

ASUS-RP-AC68U

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. asus bu işi çok hızlı ilerletiyor daha birkaç ay önce bi canavar axespoint görmüştük … bi ürünü sürmeden diğerini tanıtmak saçma bence

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler