Perşembe, Nisan 25, 2024

ASUS Yeni Hepsi Bir Arada Bilgisayarını Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bilgisayar deyince ilk akla gelen markalardan olan ASUS yeni iş odaklı hepsi bir arada bilgisayarını tanıttı. Monitör kadar yer kaplayan yeni ASUS Zen AiO 27, bilgisayar kasasını koymak için yeri olmayanlar için tercih edilebilecek bir hepsi bir arada bilgisayar. 

Hepsi bir arada bilgisayarlarda donanım yükseltmesi yapmak bilgisayar kasalarına kıyasla daha zor. ASUS Zen AiO 27’nin alt kısmında bulunan kapak kolayca açılabiliyor ve kolayca donanım yükseltmesi yapılabiliyor. 

ASUS Yeni Hepsi Bir Arada Bilgisayarını Tanıttı 2 PCH

Alt kısımda bulunan Qi kablosuz şarj desteği ile kablosuz şarj destekli telefonunuzu donanımın bulunduğu kısmın üzerine koyarak şarj edebilirsiniz. Bu özellik ASUS’un bazı monitörlerinde vardı. ASUS Zen AiO 27 ile birlikte hepsi bir arada bilgisayara da bu özellik gelmiş oldu. 

ASUS Yeni Hepsi Bir Arada Bilgisayarını Tanıttı 3 PCH

ASUS Zen AiO 27 Hepsi Bir Arada Bilgisayarın Teknik Özellikleri

ASUS’un yeni hepsi bir arada bilgisayarının içinde Intel i7-8700T işlemci bulunuyor. Cihazda 16 GB DDR4 2400 mHz bellek bulunurken isteğe bağlı olarak 32 GB’a yükseltilebiliyor. Depolama olarak 512 GB PCIe Gen3x2 katı hal sürücü bulunurken yanında 2 TB 2.5 inç 5400 rpm sabit disk bulunuyor. Cihazda dahili olarak Intel HD Graphics 630 grafik birimi bulunurken harici olarak NVIDIA GeForce GTX 1050 ekran kartı bulunuyor. Bu bilgisayar daha çok iş programları kullanmak için üretilmiş. Bu yüzden 4K ekran için GTX 1050 gayet yeterli gelecektir.  

ASUS Yeni Hepsi Bir Arada Bilgisayarını Tanıttı 4 PCH

Cihaz 27 inç boyutunda 4K 3840×2160 çözünürlüğünde ekrana sahip. %87 ekran kasa oranıyla birlikte çerçeveler oldukça azaltılmış. Ekranın üst kısmında Windows Hello destekli kızılötesi sensörlü bir adet kamera bulunuyor. Alt tarafta ise Harman Kordon sertifikalı 16W gücünde stereo hoparlörler bulunuyor. 

Hepsi bir arada bilgisayarın kutusunda bilgisayarın rengiyle aynı olan kablosuz klavye ve fare seti bulunuyor. Cihazın Amerika fiyatı $2000 olarak açıklandı. Cihazın Türkiye’ye hangi fiyatla geleceği ise henüz kesin değil. 

Hepsi bir arada bilgisayar alacak olsanız tercihiniz ne olurdu? Yorumlarda belirtin. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler