Perşembe, Nisan 25, 2024

ASUS Zenfone Go için yeni bir güncelleme geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Asus firmasının geliştirmiş olduğu uygun fiyatlı akıllı telefonu Zenfone GO için yeni bir güncelleme başlatıldı. Cihazın şuanda stabilitesi hakkında kullanıcılardan gelecek yorumlar da beklendiği gibi, gelin yeni güncellemenin detaylarına bir göz atalım.

Asus Zenfone GO hangi güncellemeyi alacak ?

 

Zenfone Go akıllı telefonuna yeni bir güncelleme çok yakında gelecek. Sürüm olarak 12.0.0.0129 olarak gelen ve aynı zamanda ZB500KG modeli numaralı yenilikte bir avuç küçük değişiklik bulunuyor.

 

asus zenfone go guncel

Tayvanlı şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre bu güncelleme Facebook mesaj kaydı sorununu giderecek. Aynı zamanda Rusça çeviri ve Asus/Google uygulamalarını da güncelleyecek.

 

Güncelleme bildiriminin görünmesi yaklaşık olarak bir haftayı alacak. Fakat her zaman manuel güncellemeyi deneyerek yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler