Salı, Nisan 23, 2024

Avatar 2 filminin konusu belli oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlk filmi 2009 yılında çıkan ve büyük başarılar elde eden Avatar filminin ikincisi olan Avatar 2‘nin konusu belli oldu. İsterseniz hiç uzatmadan konuya geçelim.

Avatar 2’nin konusu nasıl olacak ? 

Avatar 2‘nin çekimlerinin tekrardan başlaması ile filmin yapımcısı tarafından açıklanan bilgilere göre film, Sully’nin ailesini bir arada tutma çabasını anlatacak. Yapımcı tarafından yapılan paylaşımı ise hemen alt tarafta sizlerle paylaşıyoruz.

Bu, Sully ailesinin ve aileyi bir arada tutanın hikâyesi. Bu filmde Jake ve Neytiri’nin bir ailesi var, evlerini terk etmeye zorlanıyorlar ve suyun üstü, etrafı ve içi de dâhil olmak üzere Pandora’nın farklı bölgelerini keşfe çıkıyorlar.

avatar.

17 Aralık 2021 tarihinde ülkemizde vizyona girecek filmin başrollerini ise  Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Kate Winslet ve Vin Diesel gibi ünlü oyuncular canlandırıyor.

Haberimizin detayları burada son buluyor. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. İlk filmin üzerinden o kadar çok zaman geçti ki onun bile konusunu karakterlerini falan unuttum, 2. film için bu kadar beklenmemeliydi bence, tabi çekim zorlukları ne seviyede bilemeyiz ancak bir film seri şeklinde olacaksa araya zaman girmemeli

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler