Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Avatar Frontiers of Pandora Oyunu Geliyor! Çıkış Tarihi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft, Avatar oyunu için güzel haberler vermeye devam ediyor. En son Summer Game Fest kapsamında oyun için yeni bir duyuru geldi. Avatar Frontiers of Pandora adıyla çıkacak olan yapımın hikaye videosu ve çıkış tarihi de duyuruldu.

Açık dünya temelli bir oyun olmasının yanında oyunun özellikle grafiksel açıdan ses getirecek bir yapım olduğunu görüyoruz. Yayınlanan hikaye videosu net olarak beklentileri arttırmış durumda.

Avatar Frontiers of Pandora Ne Zaman Geliyor?

6 dakikalık videoda hikaye için bir özet geçildiğini görüyoruz. Baktığımız zaman video, hikayenin Avatar filmi ile ne kadar bağlantılı olduğunu göstermekte. Videoya bakacak olursak oyun sadece ilk filmi değil, ikinci filmin konusu da oyunun hikayesinde yer alacak.

Oynanış yapısına baktığımız zaman ise oyunda kendi Avatar karakterimizi kontrol edeceğiz. Filmlerde gördüğümüz gibi kendi hayvanımız ile bağ kurmak ve hayvanları kullanmak da mümkün olacak. Tabii ki burada ekstra birçok kişiselleştirme özelliğinin kullanılabileceğini de ekleyelim.

Avatar Frontiers of Pandora

Na’vi klanları, yeni bölgeler ve çok daha fazlası ile karşımıza çıkacak yapım için birçok detayı videoda da görebiliyorsunuz. Şunu da belirtelim ki yayınlanan ilk videolar gösteriyor ki oyunun grafikleri bir hayli iddialı.

Tabii ki henüz konuşmak için erken ama ilk izlenimlere bakacak olursak Ubisoft bekleneni verecek.

Avatar Frontiers of Pandora

Oyun Ne Zaman Çıkış Yapacak?

Oyunun çıkış tarihi için biraz daha bekleyeceğiz. Yapım 7 Aralık 2023 itibariyle çıkış yapacak. Herhangi bir erteleme kararı olmazsa oyunu bu yıl içerisinde görmüş olacağız.

Avatar Frontiers of Pandora yapımının platform desteğinin de geniş tutulduğunu ekleyelim. Xbox Series X ve S, PS5, PC ve Amazon Luna platformları için çıkış yapılacak. Eski nesil konsollar için ise ne yazık ki destek göremeyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler