Cuma, Nisan 26, 2024

Avatar’dan Sonra Ubisoft’un Star Wars Oyunu Çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Massive Entertainment, Ubisoft’un birincil geliştirme stüdyolarından birisi olarak hizmet veriyor. Far Cry 3 ve The Division’ın geliştirilmesinden sorumlu olan Massive Entertainment, geçtiğimiz günlerde bir açık dünya Star Wars oyunu üzerinde çalıştığını açıkladı. ,

Avatardan Sonra Ubisoftun Star Wars Oyunu Cikiyor 1

2017 yılının Şubat ayında, Massive Entertainment‘ın James Cameron filmine dayanan bir Avatar oyunu üzerinde çalışacağı duyurulmuştu. O zamandan beri, ne oyundan ne de filmden pek bir şey duyurulmadı. Ubisoft’a göre oyun hala geliştirme aşamasında ve yakın zamanda duyurusu yapılan Star Wars oyununundan önce bir tarihte piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Avatardan Sonra Ubisoftun Star Wars Oyunu Cikiyor 2 1

Bu durum, Ocak ayında duyurusu yapılan açık dünya Star Wars oyununun uzun yıllar boyunca çıkmayacağı anlamına da geliyor olabilir. Ubisoft’un son yatırımcı bildirisi sırasında yayıncı, Massive Entertainment’in hem 2021 hem de 2022 yılı boyunca The Division için yeni içerik üzerinde çalışacağını açıkladı.

Avatardan Sonra Ubisoftun Star Wars Oyunu Cikiyor 3

Avatar 2’nin güncel yayın tarihi 2022 yılının Aralık ayı olarak belirlendi. Ubisoft oyunu film ile bağdaştırmak istiyorsa, o zaman Avatar oyununu o tarihe kadar göremeyeceğiz demek oluyor. Massive Entertainment, ancak Division ve Avatar’daki çalışmalar tamamlandıktan sonra Star Wars oyununu yayınlamaya odaklanabilir. Hayranlar da muhtemelen bu açık dünya Star Wars oyununu oynayabilmek için uzun bir süre daha bekleyecek gibi görünüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler