Perşembe, Nisan 18, 2024

Balan Wonderworld’den Yeni Bir Fragman Videosu Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Square Enix, Balan Wonderworld için iki karakter daha ve gelecekteki patronlara odaklanan yeni hikaye fragmanları yayınladı.

Daha önce de belirtildiği gibi, oyuncunun insanların kalplerinin dünyasındaki maceraları ele alıyor.

balan wonderworld chapters 2 3 trailers

EnMaIkKXUAI7ubV

Yunus ve Dalgıç, neredeyse boğulduktan sonra travma geçiren bir kıza odaklanırken. The Girl Who’s Who’s Gaga for Bugs, bir kızın tüyler ürpertici sürüngenlere olan sevgisinin onu nasıl reddedip izole ettiğini anlatıyor.

Oyun görüntüleri bize ilk bölümdeki karakterin nasıl korkunç bir kurt benzeri canavara dönüştüğünü gösterirken, bu karakterlerin nasıl bir patron olacağını görmüyoruz.

Fragman, oyunda oyuncuları bekleyen on iki farklı hikayeden ikincisini tanıtıyor. Hikaye bir yunus ve Fiona adında bir dalgıç etrafında dönüyor. Denizi seviyor ama sonra bir şeyler tamamen ters gidiyor.

Platformer, Sonic’in yaratıcısı Naka Yuji tarafından ekibi Arzest ile birlikte geliştiriliyor. Balan Wonderworld 26 Mart 2021’de Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ve S, Xbox One ve Steam için piyasaya sürülecek.

Oyun Türkçe arayüz desteği ile çıkış yapacak. Şu an oyunu ön sipariş ile satın alabiliyorsunuz aşağıdan fiyat listesine ulaşabilirsiniz.

Fiyat listesi

  • PlayStation Store’da fiyatı: 398,99 TL
  • Xbox Store’da fiyatı: 400,00 TL
  • Steam’de fiyatı: 369,00 TL

Yeni fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler