Perşembe, Nisan 25, 2024

Baldur’s Gate: Dark Alliance Nintendo Switch’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Interplay Entertainment ve geliştirici Black Isle Studios, Baldur’s Gate: Dark Alliance‘ın Nintendo Switch’e geleceğini duyurdu.

Oyun, 20 Mayıs 2021 tarihinde Nintendo Switch platformuna çıkış yapacak.

baldurs gate dark alliance announced for ps4 xbox one and ni uvgb

20 yaşındaki konsol aksiyon rol yapma oyununun yeniden piyasaya sürülmesinin 7 Mayıs’ta PlayStation ve Xbox ile birlikte eShop’a gelmesi planlandı, ancak son dakikada bir erteleme aldı. Black Isle daha sonra durum için özür dilemek için tweet attı.

Black Isle o sırada, “Nintendo Switch mağazasında öngörülemeyen bir sorun nedeniyle, düzeltmek için lansmanı birkaç gün ertelememiz gerekecek,” dedi. “Bunun için inanılmaz derecede üzgünüz ve bunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için çok çalışıyoruz. “Sabrınız için teşekkürler!” diye ekledi.

İlk olarak 2001 yılında piyasaya sunulan hack-and-slash aksiyon RPG oyunu Baldur’s Gate: Dark Alliance 7 Mayıs’ta PlayStation 4, Xbox One ve geriye uyumlulukla PlayStation 5 ile Xbox Series için çıktı. Ardından Switch içinde çıkması beklenirken, son anlarda üzücü bir erteleme almıştı.

20 Mayıs 2021 tarihinde Nintendo Switch için çıkacak oyun 29,99 dolar fiyatı üzerinden satışa sunulacak. PC ve Mobil için belli bir tarihi olmamakla beraber ileride ki zamanda gelecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler