Perşembe, Nisan 25, 2024

Battlefield 1 : Revolution Sessizce Çıkışını Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eski Battlefield oyunlarından da hatırlanabileceği üzere bütün online oynanabilen Battlefield oyunlarında birkaç tane DLC paketi çıkar, sonrasında ise bu paketlerin toplu satıldığı “Deluxe” türü bir paket çıkışını yapar, birçok oyuncu oyunu satın almak için  paketlerini bekler, bu paketler EA tarafından açıklanır ve oyuncular bu paketleri satın alır. Şunu söylemeliyim ki bu DLC’ler gerçekten çok eğlenceli, yaklaşık 10 yıla yakın süredir bir Battlefield oyuncusu olarak bu DLC’leri de oynama fırsatı bulmuştum. Batllefield 1’in toplu DLC paketi “Battlefield Revulations” ise sessizce çıkışını yapmış bulunmakta.

“Şimdi ben bu paketi almış olsam ne işime yaracak ki” diyecek kankalarımız için bu sorunun cevabını hemen vereyim ; bu paketlerde şuana kadar çıkmış olan bütün DLC’leri alabildiğiniz gibi bir yandan da ek içeriklere sahip olabiliyorsunuz. Mesela ilerde oyuna bir DLC geleceği zaman bu DLC’ye normal sürüme sahip oyunculardan 2 hafta önce sahip olabiliyor, eklentiyi oynayabiliyor ve birçok kişiden önce deneyimleyebiliyorsunuz. Şimdi bütün bu eklentileri sizlerle paylaşmak istiyorum:

Başlıksız 5

Battlefield 1 Revolution’un İçerisindeki Bütün İçerikler :

– Battlefield 1 

– Oyunun Season Pass paketi

– Sunucu sıralarında öncelik ve Battlefield 1’deki büyük savaşın kahramanları paketleri

– Battlefield 1: They Shall Not Pass DLC’si,

– Battlefield 1: In the Name of the Tsar (DLC)

– Battlefield 1: Turning Tides (DLC)

– Battlefield 1: Apocalypse (DLC)

– İleride yayınlanacak DLC’lere yayınlanmadan 2 hafta önce sahip olabilirsiniz

– 14 tane Battlefield 1 Üstün Battlepack

– 14 tane künye (bunlar özel künyeler)

– 3 tane araba kaplaması

– 5 tane Battlepack

Evet hocalar, şuana kadar fiyatı hakkında herhangi bir bilgiye sahip olamasam da bir Battlefield severi olarak bu paketin beni etkilediğini söylemem gerekiyor, umarım fiyatı da çok cep yakmaz.

Aşşağıdaki Videodan Battlefield 1 Revolution’un Fragman Videosunu İzleyebilirsiniz : 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler