Perşembe, Mart 28, 2024

Battlefield 1 Senaryo Moduna Hayran Kalabilirsiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battlefield 1 ilk olarak multiplayer versiyonu ile beta aşamasından geçti. Adeta dünyanın kitlendiği başarılı oyun için şimdi de tek oyunculu senaryo moduna ait video paylaşıldı. Video içeriğinden ziyade anlatılan hikaye tüylerinizi diken diken edebilir.

Battlefield 1 Senaryo Modu Videosu

Yeni yayınlanan tek kişilik senaryo moduna gerçekten hasta oldum. Birazdan aşağıdaki videoda sinematik bir deneyim yaşayacaksınız. Electronic Arts Türkiye tarafından yayınlanan videoda tek eksik Türkçe çevirinin olmamasıydı bence. Bundan bir kaç sene önce BF serileri tek kişilik modlarda çok eleştirilmişti. Ancak EA ve Dice bu sefer multiplayer ile birlikte senaryo moduna da epey uğraş vermiş durumda.

İddialı bir giriş yapan tek kişilik senaryo modunda sadece Türkçe alt yazı bulunuyor. Savaşın karanlık yüzünü, yaşadığınız o dehşet verici anları, mermilerin kafanızda uçuştuğunu ve Osmanlı Devleti‘nin oyunda olmasını derinliklerine kadar hissedeceksiniz. Bugün yayınlanan BF1 senaryo modunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler