Cuma, Nisan 19, 2024

Battlefield 1 Türkçe Seslendirme Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battlefield 1 için geri sayım devam ederken, geçtiğimiz günlerde canlı yayın etkinlikleri düzenlenerek takımlar halinde savaş yapılmıştı. Özellikle Gamescom 2016‘da en net şekilde gördüğümüz Battlefield 1‘de şimdi de Türkçe seslendirme videosu yayınlandı.

“Karşıda Düşman Görüldü Komutanım!”

1.Dünya Savaşı‘nı konu edinen Battlefield 1 oyununda Türkçe seslendirme videosu açıkçası bizi cezbetti. Oyunda askerler kendi dillerinde konuştukları gibi, Osmanlı askerleri ise Türkçe konuşarak iletişimde bulunuyorlar. Dil kurallarına uygun bir şekilde seslendirilen videoda Osmanlıca‘dan kelimelere denk gelemedik. Sadece modern Türkçe kullanıldığı gibi, oyunda ekstra bir heyecan duymanıza yetiyor.

Ancak oyun içerisinde argo kelimeler de mevcut. Videoyu izlerken duyduğumuz kadarı ile şerefsizler, köpekler ve namussuzlar gibi kelimeler bulunuyor. Ekstra olarak “kımıldayın ulan, hızlı hareket edin, dayı geliyorlar, düşman karşıda görüldü komutanım” gibi seslendirmeler de mevcut. Battlefield 1 için yayınlanan Türkçe seslendirme videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler