Cumartesi, Nisan 20, 2024

Battlefield 1’de Türk Silahları Göründü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merakla beklediğimiz Birinci Dünya Savaşı konulu Battlefield 1 için az önce müthiş bir video daha yayınlandı. Videoda aslında bizlerin ilgisini çeken en büyük detay “Türk bayraklı ve flamalı” silahların gösterilmiş olması. Yeni yayınlanan video hakkında detaylar ve açık Beta tarihi haberimizde.

Türk Flamalı Silahlar Göründü!

Geçen gün yayınladığı video ile tekrardan ortalığın tozunu alan Battlefield 1 serisi için bugün yeni bir video daha yayınlandı. Oyun 21 Ekim tarihinde PC, Xbox One ve Playstation 4 platformları için raflarda yerini alacak. Ancak piyasa satış tarihi henüz bilinmiyor. Açık beta tarihi ise 31 Ağustos tarihinde başlıyor.

battlefield-1-turk-silahlar-2
Bugün yayınlanan videoda ise atlar, uçaklar, tanklar, savaş gemileri ve trenler adeta birbirine giriyor. Konsept olarak oyun içerisinde müthiş bir aksiyona yer verilirken, birinci dünya savaşını sanırım kemiklerimize kadar hissedeceğiz. Sahne çöle benzer ıssız bucaksız bir yerde geçmesine rağmen, savaş öyle bir başlatılmış ki, her saniyesi adeta aksiyon dolu.

battlefield-1-turk-silahlar
Ayrıca videoda Johnny Cash’in “God’s Gonna Cut You Down” parçası kullanılmış. Lafı isterseniz daha fazla uzatmadan sizleri Battlefield 1‘in yeni videosu ile baş başa bırakalım. Videoyu izlerken 0:25 ile 0:34 saniyelerine dikkat edin.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Bazı arkadaşlar dikkat etmeyecektir belki; videoyu izlerseniz 0:49 uncu sanıyede ‘gördüm sizi ulan’ diyor yani osmanlı spotladığında aynen bunu diyecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler