Cuma, Nisan 26, 2024

Battlefield 2042 Beta için Tarih Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battlefield 2042 Beta’nın yayım tarihi için bir takım raporlar bugün internetede düştü ve görünen o ki Battlefield 2042 Beta, 22 Eylül itibariyle kullanıma açılacak. Tom Henderson tarafından gelen ve GamesBeat ekibinden Jeff Grubb tarafından da doğrulanan yeni raporlarda Henderson kendisinde 10 adet beta kopyası olduğunu da belirtti.

Henderson tarafından paylaşılan bir tweet’te kendinden emin bir şekilde “#BATTLEFIELD2042 Beta 22 Eylül’de” dedi ve ardından “Eğer tarih doğru olmazsa bunu Retweetleyen 10 rastgele kişiye #BATTLEFIELD2042’nin 10 kopyasını vereceğim,” diye devam ederek sözlerinin arkasında durdu. Henderson’ın Tweet’lerinden sonra Jeff Grubb, GrubbSnax programında “Bu, aslında çok iyi bir Battlefield sızdırıcısı olan Tom Henderson’dan duyduğum bir şey ve daha sonra bunu ayrı ayrı teyit edebildim” diyerek internete düşen bu raporları doğruladı.

Tom Henderson’ın paylaştığı raporlardan önce İtalya merkezli satıcı Media World tarafından gelen bir tanıtım görselinde Battlefield 2042 Betası için tarih 6 Eylül’ü işaret ediyordu ancak yeni sızan raporlarda tarihin 22 Eylül olduğu iddia ediliyor. Biz her ihtimale karşı 6 Eylül ile 22 Eylül tarihleri arasında beta sürümünün açılmasına inanıyoruz.

Eğer ki betanın yayınlayacağı tarihi beklemek istemiyor ve herkesten önce erken erişim fırsatı elde etmek istiyorsanız Battlefield 2042’yi ön sipariş etmiş olmanız veya bir EA Play üyeliğinizin olması gerekiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler