Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Battlefield 2042 Yeni Sezonu 7 Haziranda Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA’in popüler olan oyun serilerinden olan Battlefield 2042 için yeni sezon 7 Haziran’da geliyor.

EA’in, 2021’de tamamen Online odaklı çıkardığı Battlefield 2042 için yeni sezon 7 Haziran’da gelecek. Şirket, oyunu 2021’de çıkarmıştı fakat o dönemde oyunda bulunan buglar ve hatalar dolayısıyla oyunu oynayan oyunculardan, iyi puanlar alamamıştı. Sonradan şirket, oyun için güncellemeler getirse de oyunun popülerliği günden güne düştü.

bf 2042 4

En sonunda oyundaki buglar ve hatalar düzelmiş olsa da oyuncu sayısı düştüğü için EA, Battlefield 2042 için anlık oyuncu sayısından memnun olmamıştı. Bundan dolayı şirket, oyunu güncellemelerle ayakta tutarak oyun için yeni oyuncular çekmeye uğraşıyor.  Battlefield 2042 için gelecek olan sezon 5 de oyuna yeni oyuncuları çekebilir gibi duruyor.

Battlefield 2042 Sezon 5 Yeni Harita İle Birlikte Geliyor

Şirket, Battlefield 2042’ye gelecek sezon 5 güncellemesine “Yeni Şafak” ismini veriyor. Oyun için gelecek bu “Yeni Şafak” güncellemesi hakkını verecek gibi gözüküyor. Bu sezonda oyuna yeni bir harita, yeni silahlar ve yeni bir Battle Pass gelecek.

bf 2042 2

Şirket, iyi bir pazarlama hamlesi yaparak oyunu geçtiğimiz aylarda EA Play’e eklemişti. Oyunun EA Play’e gelmesiyle de EA, oyunu için fazlasıyla oyuncu çekti.

bf 2042 3

Geliştirici, Yeni Şafak güncellemesinde oyuna 3 yeni silah ve 3 yeni alet ekleyecek. Yeni rütbeler ve yeni haritaya bağlı gelecek yeni bir etkinlik de bu güncellemenin içinde yer alacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler