Perşembe, Nisan 25, 2024

Battlefield 2042 Yine Ücretsiz Oluyor! Kısa Süre Geçerli

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battlefield 2042 için 1 ay kadar önce bir haber yapmıştık. Haberimizden oyunun ilk büyük güncellemesini aldığını ve bu güncellemeden sonra da hafta sonu etkinliği kapsamında yapımın ücretsiz verildiğini söylemiştik.

Oyun Steam üzerinden 3 gün geçerli olmak üzere ücretsiz yapılmıştı. Aradan kısa bir süre geçti ve şimdi de yapımın Xbox kullanıcıları için kısa süreli olarak ücretsiz verileceği ortaya çıktı.

Ama hemen hevesinizi kıracağım. 🙂 Çünkü oyun yine sınırlı süre için ücretsiz olarak gelecek.

Battlefield 2042, Hafta Sonu Boyunca Xbox Kullanıcılarına Ücretsiz Olacak

Microsoft’un Ücretsiz Oyun Günü kampanyası kapsamında oyunun kısa süreli ücretsiz olarak oynandığını göreceğiz. Xbox Game Pass ya da Xbox Box Live Gold üyelerinin Cumartesi ve Pazar günü oynayabilecekleri tek oyun ise 2042 olmayacak.

Kaçırmayın: Epic Games Haftanın Ücretsiz Oyunu Gods Will Fall

Bunun yanında The Sinking City ve Star Renegades yapımları da ücretsiz olarak verilecek. Hafta sonu oyunu oynayıp beğendiniz diyelim. O zaman indirimli olarak oyunu alıp devam edebilirsiniz. 10 Ocak tarihine kadar oyunu deneyebilirsiniz.

Battlefield 2042

Şimdi gelelim işin yorum kısmına. “Yaw EA Games neden sürekli oyunu ücretsiz veriyor?” diyenler olacaktır. Cevabım çok basit. Oyun serinin en kötü yapımı olarak değerlendirildi. Bu da bir algı yarattı. Oyunu deneyenler bir yana, denemeyenler almak isteyenler de kötü yorumlardan etkileniyor.

EA Games oyuna sürekli güncelleme vererek geliştirmeye devam ediyor. Bir nevi bu ücretsiz oyun kampanyalarıyla beraber gelin bir daha değerlendirin şeklinde bir yaklaşım yapılıyor. Bunlar oyunun üzerindeki kötü algıyı kırar ve oyunun satışlarına olumlu yansır mı? Hiç fikrim yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler