Cuma, Mart 29, 2024

Battlefield 5 Emekliye Ayrılıyor: Mayıs Ayında Son Güncelleme!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battlefield 5 beyciğim, uzun zamandır devam ettirdiği oyun hayatına bir son vererek artık emekliye ayrılıyor. Şirket, oyunun kitlesi için önümüzdeki ay son bir güncelleme yayınlayarak oyun ile ilgili tüm desteği çekecek. Oyun geliştiricisi DICE tarafından piyasaya sürülen Battlefield 5 Bölüm 7, oyunun son içerik güncellemesi olarak yerini alacak. Oyundaki sorunları düzeltmek için daha küçük yamalar şirket tarafından sağlanacak.

Son güncelleme ile Battlefield 5 nelere sahip olacak?

Şirket tarafından aktarılan bilgilere göre Battlefield 5, son ve önemli büyük güncelleme ile aşağıdakilere sahip olacak;

  • Yeni İçerik: Bu yaz yeni bir güncelleme yayınlanacak.
  • Haftalık Ödüller: Yaz güncellemesinin ardından Battlefield Para Birimi veya Şirket Parasını Haftalık Ödüller olarak alırsınız ve kaçırmış olabileceğiniz donanımların kilidini açma şansı verirsiniz.
  • Etkinlikler ve Aktiviteler: Topluluğun sıcak bir ortamda Battlefield V oynayabileceği #FridayNightBattlefield sunucularının yeniden sunulması gibi çeşitli haftalık girişimler de planlıyoruz. Gerileme Perşembe günleri, sizi tüm Battlefield oyunlarımızda bir araya getirmeye çalışacağız.
  • Topluluk Oyunları Güncellemeleri konusundaki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunları oyuna getirmeye kararlıyız ve çevrimiçi olmalarını beklediğiniz zaman sizi bilgilendireceğiz.

Oyunun yapımcısı DICE, güncellemenin Haziran ayında yayınlanmayı hedeflendiğini ancak yayınlanma tarihinin garanti edilmediğini söyleyerek değişebileceğini dile getirdi. DICE, “Hala evden çalışmanın getirdiği zorluklarla mücadele ediyoruz ve önümüzdeki ay bizim için işlerin nasıl ilerlediğini size bildireceğiz” dedi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler