Cuma, Nisan 26, 2024

Battlefield 6 için Ücretsiz Bir Bölüm Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battlefield 6, söylenenlere göre grafiksel açıdan serinin en iyi oyunu olacak. Ekran kartlarını zorlayacağı söylenen oyun için sevindirici bir takım iddialar da ortaya atılmaya başlandı.

En son iddialara göre oyunda ücretsiz olarak oynanabilir bir mod bulunacak. Kısacası Call of Duty Warzone benzeri bir yapı sunulacak.

Battlefield 6 iddiaları devam ediyor

Bu kez iddiaların kaynağı ise oyunun testleri ve pazar çalışmaları için destek alındığı söylenen YouTuberlar. Bu isimlerden gelen bilgilere göre, DICE oyun için anket çalışmaları yapıyor.

Kapalı anket olarak söylenen bu çalışmaları sınırlı bir toplulukla yapılıyor. İşte ücretsiz mod ya da bölüm iddiasının ortaya çıkmasını da bu topluluk anketleri sağlıyor.

Anketlerde kullanıcılara bir ücretsiz mod olmasının gerekli olup olmadığı soruluyor. Ücretsiz olan mod ya da bölüm için talep olduğu da iddialar arasında.

Battlefield 6

Şimdilik bunlar ihtimaller ve DICE bu anket iddialarını doğrulayacak nitelikte bir açıklama yapmadı. Gerçekten Battlefield 6 için ücretsiz bir versiyon ya da mod gelecek olursa, tabii ki bunun firma tarafından duyurulmasını beklemek gerekecek.

İddiaların doğru olma ihtimali var mı derseniz Battle Royale türünü düşünür ve evet doğru olma ihtimali yüksek derim. Böyle bir bölüm görmek sürpriz olmayacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler