Cuma, Nisan 19, 2024

Bazı Galaxy Fold 2 Özellikleri, Galaxy Fold’a Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung dün, Galaxy Z Fold2’nin belirli popüler özelliklerini orijinal Galaxy Fold’a getirecek yeni bir yazılım güncellemesi duyurdu. İyileştirilmiş kamera yetenekleri ve yeni çoklu görev özellikleri bu güncellemenin bir parçasıdır. Aşağıda orijinal Galaxy Fold’a gelen yeni özelliklerin tam listesini görebilirsiniz.

Çoklu görev iyileştirmeleri

  • İhtiyacınız olan uygulamaları bulmak için zaman harcamak yerine, App Pair, tercih ettiğiniz bölünmüş ekran düzeninde en çok üç favori uygulamanızı birlikte başlatmanıza olanak tanır.
  • Bu özelliğe, Daha fazla rahatlık için Çoklu Pencere Tepsisini Kenar Paneli ile birleştiren Kenar Paneli aracılığıyla erişilebilir. En sevdiğiniz uygulamalardan en fazla 22’sini görmek için tek yapmanız gereken ekranın kenarını kaydırmak.
  • Çoklu-Etkin Pencere düzeninin düzeni artık yatay olarak düzenlenebilir, bu da size çoklu görev için ek esneklik sağlar.
  • Çalışmak için daha fazla ekran alanına ihtiyacınız olduğunda, Samsung DeX, Galaxy Fold’u kablosuz olarak bir Smart TV’ye kolayca bağlamanızı sağlar. Tek yapmanız gereken, hızlı paneldeki Samsung DeX simgesine dokunmak.
  • İki cihaz bağlandıktan sonra, ekran yakınlaştırma ve çeşitli yazı tipi boyutu seçenekleriyle ikinci ekranı ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz. İkinci ekranı kontrol etmek için Galaxy Fold’u dokunmatik yüzey olarak da kullanabilirsiniz.
Bazı Galaxy Fold 2 Özellikleri, Galaxy Fold'a Geliyor 2

Kamera iyileştirmeleri

  • Otomatik çerçeveleme ile çekim yapmak, yanınızda özel bir kameraman olması gibidir. Kameranın önünde kaç kişinin olduğuna bağlı olarak özellik, Galaxy Fold’un anı yakaladığından emin olmak için yakınlaştırır veya uzaklaştırır. Konuyu merkezi çerçevede tutmak için hareketi izleyebilir.
  • Görüntü Yakalama Modu, fotoğrafları gerçek zamanlı olarak çekmenizi ve incelemenizi sağlar. Ana Ekranın sol tarafında en son beş fotoğrafı veya videoyu gösterirken, diğer yarısında bir sonraki çekiminizin önizlemesini sunar.
  • Çift Ön İzleme, görüntünün önizlemesini Galaxy Fold’un hem Kapak hem de Ana Ekranlarında göstererek konu ile fotoğrafçı arasındaki işbirliğini geliştirir. Bu özellik, Pro Video modunda videoyla da çalışır.
  • En son güncelleme, selfie çekerken bile Galaxy Fold’un arka kamerasının gücünü en üst düzeye çıkarmanıza olanak tanır. Kapak Ekranında Kamera uygulamasını açın ve Arka Kamera Özçekimi’ni etkinleştirin.
  • Galaxy Fold’daki Pro Video Modu artık daha fazla çekim (21: 9 oran ve 24 fps video) ve yaratıcı işlevler (histogram, odak zirvesi) ile birlikte gelirken, Tek Çekim, en iyi anlardan bir seçki sunmak için 15 saniyeye kadar içerik yakalamanıza olanak tanır fotoğraflarda ve videoda.

Diğer iyileştirmeler

  • Arkadaşlarınıza ve ailenize uzun, karmaşık Wi-Fi şifrelerini tekrarlamayı unutun. Galaxy Fold ile artık yakınınızdaki güvenilir Galaxy cihazlarına bağlı olduğunuz Wi-Fi şifresini doğrudan paylaşabilirsiniz. Güncellenen Wi-Fi özelliği, size yakınların hızını da gösterebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler