Perşembe, Nisan 25, 2024

Behzat Ç.’nin Yeni Sezonu’nun İlk Bölümü BluTV’de Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türk dizi tarihinin en dikkat çeken dizilerinden birisi olan Behzat Ç. birçok seyirciye hitap ediyordu. 6 Yıl önce Final veren dizi 2019’da tekrar ayaklandı ve yayınlanmaya başlandı…

İlk bölümü 2010 yılında yayınlanan Behzat Ç. o günden bu güne yoğun ilgi gördü. 3 sene devam eden dizi 2013 yılında final vermişti. Ancak o günden bu yana internetin gelişimi dizileri ve filmleri etkiledi. Netflix ve BluTV gibi internet siteleri filmlerin ve dizilerin beşiği oldu. 

behzatç2

Bugün birçok oyuncu internet dizileri çekiyor. Behzat Ç.’de bu yola girdi ve yeni sezonunun ilk bölümünü BluTv’de yayınladı. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu‘nun oynadığı dizinin eski sezonu BluTV, Youtube ve Netflix gibi mecralarda birçok kez izlenmişti. Şimdi yeni sezonu ile BluTV‘ye giriş yapan dizi oldukça dikkat çekecek.

Dizinin içeriği o yıllarda Bir Ankara Polisiyesi olarak özetleniyordu. Polis olarak görev yapan Behzat Ç. dizinin sonunda kadro dışı kalmıştı. Aldığımız bilgilere göre 40 dakika süreli dizinin ilk bölümünde kadro dışı kalan ekibin geri dönüş macerası aktarılıyor. Bakalım devamında neler gelecek…

behzatç3

Tabi Behzat Ç.’yi takip etmek eskisi gibi TV’yi açıp izlemek gibi olmuyor. BluTV üyeliğinizin olması gerekecek. Bu üye olduğunuzda aylık 19,90 TL ücret ödüyorsunuz. Bu üyelik dahilinde birçok dizi ve filmde elinizin altında oluyor. Sizce Behzat Ç.’nin yeni sezonu nasıl olmuş?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler