Cuma, Mart 29, 2024

Beklenen Oldu: Apple, 16-inçlik Macbook Pro’yu Satışa Sundu

Paylaş

silkroad gaminggentr

13 Kasım 2019 gündüz vakitlerinde paylaştığımız bir haberde Apple’ın, uzun  süredir sızıntıları çıkan 16-inç ekran boyutuna sahip ve neredeyse çerçevesiz yeni Macbook Pro modelini yine aynı gün içerisinde akşama doğru satışa çıkardı. Cihaz beklenenleri karşıladı.

En iyiler için en iyisi.

“En iyiler için en iyisi.” sloganı ile sürülen yeni Macbook Pro’da ekran çerçevesi yok denilecek kadar az. Bu da kullanıcı deneyimde harika sonuçların ortaya çıkacağını işaret ediyor. Apple’a göre 16-inç ekran boyutuna sahip Macbook Pro’da Retina ekran, süper hızlı işlemci, yeni nesil grafik teknolojisi, kullanıcının hissedebileceği türden yüksek pil kapasitesi, yepyeni bir Magic Keyboard ve oldukça büyük depolama alanı yer alıyor.

Screenshot 2019 11 13 Apple

Teknik Özellikler

  • Maksimum sekiz çekirdeğe kadar yükselebilen işlemci
  • Maksimum 8TB’a kadar yükselen SSD Depolama
  • 64GB’a kadar yükselen bellek (RAM)
  • AMD Radeon Pro 5000M Serisi Grafik Kartı
  • 6 hoparlörlü ses sistemi ve stüdyo kalitesine sahip mikrofon

Ekran kalitesi

Yeni 16-inç Macbook Pro’da Retina ekran bulunuyor. Bu ekran bir Mac dizüstü bilgisayar serisinde bugüne dek sunulmuş en büyük Retina ekranlardan birtanesi. Işık olan alanların muhteşem görünmesi ve parlak beyazların netleşmesi için 500 nit parlaklık sağlanıyorken sıvı kristal moleküllerin hassas foto-dizilimi sayesinde çok koyu siyah renk deneyimi sağlanıyor.

P3 geniş renk yelpazesi ismi verilen teknoloji ile resimler ve videolar son derece canlı ve gerçekçi hale getiriliyor. Böylelikle hangi ortamda olursanız olun çalışmalarınızı mümkün olan en iyi ışıkta görebileceksiniz.


Oak Felder GRAMMY®️ Adayı, Şarkı Yazarı ve Yapımcı:

Bu yeni MacBook Pro ezberleri bozacak.


Pil

Cihazımız Apple beyciğimizin iddialarına göre bugüne kadar sunulan en yüksek pil kapasitesine sahip 100 watt-saatlik lityum polimer pillere sahip. İddialara göre Wireless yolu ile kurduğunuz bağlantılarda 11 saate  kadar internette gezinme ve video oynatmanıza olanak sağlanıyor. Bu sayede yakınınızda bir güç kaynağı olmasa bile iki şarj arasında daha uzun süre çalışabiliyorsunuz.

Screenshot 2019 11 13 MacBook Pro Satın Alın

Fiyat

16-inçlik Macbook Pro cihazlarının özelleştirme yapılmamış fiyatları minimum 18.299 Türk Lirası (3 ay taksitle 6.099.67 TL) maksimum ise 21.499 Türk Lirası (3 aylık taksit ile 7.166.33 TL). Fiyatlara yaklaşık 3.000 ila 3.520 TL’lik KDV ve vergilerde dahildir. Cihazlarda Uzay Grisi ve Gümüş olmak üzere iki adet renk kapasitesi mevcut

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler