Cuma, Nisan 19, 2024

Beklenen Oyun Crysis Remastered PC, Xbox One ve PS4 için Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Crysis Remastered‘ın PC, Xbox One ve PlayStation 4 için piyasaya çıktığını duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Çünkü bende oyunun yeri çok farklı.

Oyunun bu sürümü ray tracing (RTX), yüksek çözünürlükte dokular, SVOGI ve yeni ışıklandırma seçenekleri gibi iyileştirmelerle birlikte yenilenmiş versiyonudur.

Crysis Remastered 1080p High Settings

5XDngD33i7yFxo7oiGKDPd

Crysis Remastered, Türkiye fiyatlarına göre PlayStation Store’da 139,00 TL’ye, Xbox Store’da 85,00 TL’ye ve Epic Games Store’da ise 133,99 TL’den satışa sunuldu. Diğer ülkeler için ise 29.99 dolar üzerinden satışa sunuldu.

Crysis Remastered‘da oyuncular, güç, zırh, hız ve gizleme yetenekleri sağlayan güçlü bir Nanosuit ile donanmış bir uzaylı istilasıyla yüzleşiyor. Oyuncular, Crysis’in açık dünyasında savaşırken, engelleri yok ederken, araçları sürerken ve sürekli değişen savaş alanlarında düşmanlara hükmetmek için devasa modüler silahlar kullanarak kendi yollarını seçerler.

Bu arada Epic Games Store’da Denuvo anti-tamper yazılımını kullanıyor. Denuvo anti-tamper kısacası anti-cheat (Hile koruması) diyebiliriz.

Aşağıya oyunun çıkış fragmanını bırakıyorum, mutlaka izlemenizi öneriyorum.

Çıkış videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler