Perşembe, Mart 28, 2024

BİM’e iPhone 7 32 GB Versiyonu Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de açtığı binlerce mağazası ile yakından tanınan BİM, Apple’ın son amirali iPhone 7‘yi satışa çıkartmaya hazırlanıyor. 32 GB‘lık iPhone 7 modeli piyasa satış fiyatlarına göre çok daha uygun şekilde satılacak.

BİM’de iPhone 7 Ne Kadar ?

Bundan kısa bir süre önce PS4, Xbox 360 ve Star Wars ürünlerini satışa çıkartan BİM, kullanıcıları ve müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor. Teknolojik ürünler tarafına biraz daha ağırlık vermeye devam eden firma, şimdi de iPhone 7 32 GB modelini satmaya hazırlanıyor.

BİM deyince aklımıza direkt olarak “indirim” geliyor tabii ki. Uygun fiyatlı olarak sattıkları için her zaman tercih edilebilirliği yüksek olan firma, şuanda piyasada 3249 TL olan iPhone 7‘yi 2999 TL’den satacak. Sınırlı sayıda getirilecek olan iPhone 7 modelleri 18 Kasım tarihinde stoklarda olacak.

Zira 250 TL gibi bir fark gerçekten çok tatmin edici diyebilirim. iPhone 7 almayı düşünenler sabah 9 olmadan BİM’in kapısında sıraya gireceklerini düşünüyorum.

 

bim-iphone-7

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler