Cuma, Nisan 19, 2024

Bir Alper ÇAĞLAR Efsanesi : BÖRÜ!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Onları DAĞ film serisi ile tanımıştık. Dağ 1 filmi ile kendilerini bizlere epey sevdirmişlerdi, geçen sene ise Dağ 1 filminin devam filmi olan Dağ 2 ile karşımıza çıkmışlardı. Dağ 2’den sonra neredeyse bütün gönülleri fethetmeyi başarmıştı Alper ÇAĞLAR ve ekibi

Türk dizi dünyasında hep yapılan “aşk” türünde ki dizilerden artık sıkılmıştık. Türk dizi dünyasına yeni bir renk gelmesini yıllarca bekliyorduk. Sonunda o renk geliyor diyebiliriz. Atılan adımlar yavaş ama büyük! Bu konuda ekibin açıklaması ise şöyle ; 

BÖRÜ sulandırılmamış, sinema kalitesinde 6 bölüm ve ardından bir uzun metraj film olarak devam edecek. Amacı Türk televizyonlarının içi boş, reklam odaklı 3 saatlik dizilerine somut bir alternatif getirmek. – Kurgu, çekim teknikleri ve tarz açısından her bir bölüm bir sinema filmi özeninden farksız olacak. – Hiç bir hıyanet odağının sızamadığı, yozlaştıramadığı ve bunun neticesinde büyük bedeller ödetilen Polis Özel Harekat’ın agresif, gururlu ve mutlak vatansever doğasını gerçekçi bir şekilde anlatmak en önemli arzularımızdan.”

İlk fragmandan sonra dizinin başlamasını dört gözle bekler oldum. Dizi henüz başlamasa da onun yerine “ana fragman” paylaşıldı. İzlerken nefesimi tuttum adeta! İzledikten sonra “bir efsane geliyor” dedim içimden. 

Dizinin henüz başlama tarihi belli değil. Şuan da 4 bölüm tamamlanmış durumda. Çekilmesi geren sadece 2 bölüm kaldı. Dizinin Star TV’de yayımlanacağını da belirtelim. 

Sizleri fazla bekletmeden fragman ile baş başa bırakıyorum, iyi seyirler.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler