Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Bir Darbede Epic Games’ten! Popüler Oyunlara Zam Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşık 2 ay kadar önce Steam, oyun fiyatlarına ciddi oranda zamlar gelmeye başlamıştı. Özellikle popüler oyunlarda bu zamları daha net bir şekilde hissettiğimizi de söylemek lazım. O dönem güzel haber Epic Games’in zamlardan uzak kalmasıydı. Fakat görünen o ki son kale de düşüyor. Zira bu kez Epic Games, popüler Rockstar Games oyunlarına zam yaptığını açıkladı.

Yeni fiyatlara baktığımız zaman, zamların bir hayli yüksek oranda olduğunu da görebiliyoruz. Hatta bu zamlar sonrasında Steam ile Epic Games arasındaki fiyat farkının da tamamen ortadan kalktığını belirtebiliriz.

Epic Games’te Yeni Fiyatlar Nasıl?

Popüler olan iki oyunda dikkat çeken zamları gördük. Bunlardan biri Red Dead Redemption 2 bir diğeri ise GTA V yapımı.

Her iki oyunda uzun süredir satışta olan ve defalarca kampanya haberleriyle gündeme gelmiş olan oyunlar. Hatta RDR 2 çok kısa bir süre önce kış sonu indirimleri kapsamında %67 oranında indirimli fiyatla satışa sunulmuştu. Oyunun şu an güncel fiyatının da 1.150 TL olduğunu görüyoruz. Bu standart paket için geçerli olan fiyat.

Epic Games

Ultimate Edition paketini tercih ettiğiniz zaman ise durum biraz daha değişiyor. Bu durumda da 1.700 TL gibi bir fiyatla karşı karşıya kalıyorsunuz.

GTA 5 için de durum çok farklı değil. GTA 5 şu an için 551 TL fiyatla satışa devam ediyor. Oyunu daha önce bu kadar yüksek bir fiyata çıktı mı bilemiyorum ama bundan sonra yapıma ulaşmak biraz zor olacak gibi duruyor.

Şu an Rockstar Games oyunlarında bir fiyat değişikliği var. Muhtemelen yakın zamanda diğer yapımlarda da benzer durumlar görmeye başlayabiliriz. Eğer Epic Games tarafında da Steam de olduğu gibi zamlar alışkanlık haline gelirse, o zaman vay oyuncuların haline.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler