Perşembe, Mart 28, 2024

Bitcoin Durmak Bilmiyor! Kritik Rekor Kırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bitcoin, resmen dalgalı denize döndü. Bir ara dibe vurdu derken, ünlü isimlerin desteğiyle sanal para yeniden zirveye çıktı.

Başta dünyanın en zengin isimlerinden biri olan Elon Musk ve şirketi Tesla tarafından desteklenen Bitcoin, en son dev bir satın alımla gündeme gelmişti. Yine Tesla, 1.5 milyar dolarlık satın alımla, sanal para biriminin birden fırlamasını sağlamıştı.

Bu yükseliş trendi durmadı ve sonunda kritik rekor da kırılmış oldu. 50 bin dolar rekoru, kısa süreli de olsa kırıldı.

Bitcoin kritik sınırı aşmış oldu!

En son bugün sanal para biriminin 50.300 dolar değerine kadar çıktığını gördük. Fakat kısa süre içerisinde tekrar 49 bin dolar seviyelerine inildi. Düşüşten çok, kritik sınırın geçilmiş olması konuşuluyor.

Çünkü 19 bin dolarlardan 50 bin dolar seviyesine kadar çıkan bir sanal para biriminden söz ediyoruz. Haliyle yatırımcıları da iştahlandıran bir durum söz konusu. Bundan sonra yükseliş trendi devam eder mi bunu bilmek ise çok zor.

Bitcoin

Başta söylediğim gibi Bitcoin tamamen dalgalı denize dönmüş durumda. Tamam şu anda yükseliyor ama birden sert düşüşler de gösteriyor. Yani özellikle küçük yatırımcılar için düzgün bir eğri söz konusu değil. Elon Musk destekledi, şöyle oldu böyle oldu ama tam tersi açıklamalar gelip, sanal para birimi birden düşebilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler