Cumartesi, Nisan 27, 2024

BMW X6M Lumma Design Tarafından Baştan Çıkartıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en çok satan ve en çok tutulan otomobil markasından birisi hiç şüphesiz BMW. Üretmiş olduğu performans araçları ara sıra şekil değiştirirken, BMW X6M ise Lumma Design tarafından baştan aşağıya el değiştirilmiş. BMW X6M‘in heybetli görünümü bir de neon yeşili ile buluşunca tadından yenmiyor.

BMW X6M Lumma Design

Lumma Design firması tamamen fantezi amaçlı çalıştığı gibi, ünlü otomobil markalarının modelleri üzerinde geliştirme yaparak varlığını sürdürüyor. Aynı zamanda araçlarını değiştirmek isteyenler de özel istekler yaparak araçlarını firmaya teslim ediyorlar. Lumma Design ise BMW X ailesinin en büyüğü olan X6’ya sararak baştan çıkarılmış.

Standart pakete ek olarak baştan aşağı tasarlanan tampon kiti, 22 inç boyutunta jant takımı ve eşsiz egzoz tasarımı araca müthiş bir spor havası katmış. Öte yandan çok dikkat çekici renklerden birisi olan neon yeşili arabaya adeta “ben buradayım” dedirtiyor. Bu rengin üzerine de siyah şeritler çekilerek kombin yapılmış. Aynı zamanda aracın iç dizaynı da dışı gibi siyah ve neon yeşilinden ibaret.

lumma-design-bmw-x6-m-2
Lumma Design ekibi aracın iç ve dış hatlarını değiştirmiş ama bununla yetinmemiş. Bir de BMW X6M‘in kaputunu açarak teknik özelliklerinde ciddi performans artışları göstermek için değişikliklerde bulunmuş. Araçta Standart X6M’in Twin-Turbo V8 motoru 583 beygir yerine 760 beygir güç ve 980 Nm Tork üreten bir canavar haline dönüştürülmüş. Bu performans artışı sayesinde BMW X6M 250 km/s hızından 302 km/s hızına ulaşıyor.

lumma-design-bmw-x6-m-5

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler