Cumartesi, Nisan 20, 2024

Borderlands 3 PS5 ve Xbox Series için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Borderlands 3, Gearbox Software tarafından geliştirilip 2K Games tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyundur.

Oyun resmi olarak yeni nesil konsollar için onaylandı, geliyor.

Borderlands 3 launch

desktop screenshot 2019.09.13 14.32.21.34 100810995 large.3x2

Geliştirici PAX Online sunumunu kullanarak Borderlands 3‘ün PlayStation 5 ve Xbox Series X‘e hem 4K, hem saniyede 60 kare görseller hem de yerel bir bölünmede dört oyuncuya kadar destekle geleceğini (Windows Central üzerinden) açıkladı.

Gearbox, mevcut nesil oyuncuların iki oyunculu dikey bölünmüş ekrana sahip olacağını söyledi. Şirket ayrıca, hangi sistemlerin dahil edileceğini söylemese de, 2021’de cross-platform ile beraber çıkacağını açıkladı.

PlayStation 4 veya Xbox One platformlarında oyuna sahip kullanıcılar oyunun aynı platformdaki yeni nesil versiyonuna ücretsiz yükseltebilecek. Daha önce satın alınmış indirilebilir içerikler ve kayıtlar ise yeni nesil konsolunuza aktarılacak.

Bu yılın ilerleyen saatlerinde daha fazla içeriğin duyurulmasıyla, bazı oyuncular bu anahtarların bazılarını yeni içerik için saklamak isteyebilir. Daha küçük bir DLC’nin her bir kasa avcısına dördüncü bir beceri ağacı eklediği duyuruldu. Bu yayınlandığında, birçok oyuncu yeni becerileri denemek için karakterlerini yeniden belirleyecek ve denemek için çok sayıda yeni silaha ihtiyaç duyacaklar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler