Perşembe, Nisan 18, 2024

Bose, QuietComfort Kulaklığını Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bose bugün resmi olarak çok beklenen QuietComfort Kulaklıkları duyurdu. Yeni QC Kulaklıkları, en iyi gürültü önleme deneyimini sunan donanım ve yazılımda tescilli geliştirmeleri içerir. QuietComfort model Kulaklıkları 29 Eylül’den itibaren 279 $ ‘a satışa sunulacak ve bugün Amazon’dan ön sipariş verilebilecek.

Sporcular için ise Bose Sport!

Kulaklık firması Bose beyciğim bugün ayrıca sıfırdan üretilen Bose Sport Kulaklıklarını da duyurdu. Önceki nesilde kıyasla yaklaşık yarısı boyutta daha iyi ses kalitesi sunuyor. Bose Sport Kulaklıklar 179 dolar fiyat etiketi ile satışta olacak ve bugünden itibaren ön sipariş verebilmek için müsait.

Bose QuietComfort Kulaklıklar ve Bose Sport Kulaklıklar arasında bazı önemli farklılıklar mevcut. QuietComfort Kulaklıklarda gürültü engelleme teknolojisi bulunurken Bose Sport Kulaklıklarda bu teknoloji ne yazık ki mevcut değil. QuietComfort Kulaklıklar gün boyunca periyodik kullanım için ideal iken, Spor Kulaklıklar ise egzersiz için tasarlanmıştır. Son olarak, Spor Kulaklıklar QuietComfort Kulaklıklardan biraz daha küçük ve daha kompakt.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler