Çarşamba, Nisan 24, 2024

Bright Memory: Infinite’dan Yeni Ekran Görüntüleri Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

FYQD-Studio, oyunun fütürist dünyasını, kötü adamlarını ve çarpıcı görsellerini gösteren Bright Memory: Infinite için yeni ekran görüntülerini yayınladı.

Oyunun garip bir geçmişi var, orijinal olarak Bright Memory: Episode 1 olarak yapıldı. Bildirildiğine göre sadece bir kişi tarafından yapıldı.

Oyun, 2021 çıkış tarihine kadar ilerlerken, stüdyo, oyunun daha fazla görselini, bilim kurgu dünyasını ve acımasız dövüşü gösteren bazı muhteşem yeni ekran görüntüleri yayınlamayı uygun gördü.

Görünüşe göre Bright Memory, hem bilim-kurgu hem de ortaçağ etkilerini karıştıran ortamı ile tuhaf bir alternatif evrende geçecek. İlk ekran görüntüsü, büyük bir katana kullanan oyuncu zırhlı bir düşmanın kafasını keserken tüyler ürpertici bir sahneyi tasvir ediyor.

Atış herhangi bir şey gösteriyorsa, oyunun kılıç oynamaya odaklanmasının yanı sıra oyuncuların düşmanları parçalamasına izin veren bazı kanlı öldürme animasyonlarına sahip olduğu anlaşılıyor.

Bright Memory: Infinite‘ın fütürist bir metropolde gerçekleşeceği iddia ediliyor. Oyuncular gökyüzünde meydana gelen garip bir fenomeni araştırmakla görevli bir ajan rolünü üstleniyor. Bu görev, FYQD’nin iki dünyanın çarpışmasını içereceğini ima etmesiyle garip bir gizemi açığa çıkaracak. Oyun, 2021’de Xbox Series X’te yayınlayacak.

PlayStation 5 versiyonu ise net bir tarihi olmamakla beraber daha sonraki bir tarihte çıkış yapacak.

Atılan tweet

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler