Cuma, Nisan 26, 2024

Bus Simulator 21’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Astragon Entertainment ve geliştirici Stillalive Studios, Bus Simulator 21’in çıkış tarihini paylaştı.

Oyun, 7 Eylül 2021 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

maxresdefault 2

Yeni Bus Simulator 21, daha önce Bus Simulator 18 oynamış olanlara aşina bir deneyim sunacak. Önceki oyuna nazaran önemli bir artış olarak toplam 30 otobüsle önemli ölçüde geliştirilmiş bir oyun vaat etmeyi planlıyor.

Yayıncı ekip, oyunun resmi olarak Mercedes-Benz eCitaros lisanslarını yani iki dingilli 2 kapılı 12 metre uzunluğunda, Mercedes-Benz eCitaro e-otobüsünü ve 18 metre uzunluğundaki üç kapılı büyük eCitaro G’yi içereceğini söylüyor.

Ek olarak, yeni seri Citaro G, Citaro K, Citaro O 530, CapaCity ve ekstra uzun CapaCity L körüklü otobüs gibi diğer modelleri de içerecek. Oyun, ABD’nin Angel Shores adlı metropolü ve Seaside Valley adlı Avrupa merkezli şehir dahil olmak üzere her ikisi de kurgusal olmak üzere iki farklı yerde oynanacak.

Unreal Engine 4 tabanlı olacak ve oyuncuların kendi transit şirketlerini oluşturup genişletmelerine olanak tanıyan bir kariyer seçeneği de dahil olmak üzere birkaç oyun modu içerecek. PlayStation 5 ve Xbox Series X ve S için özel bir destek sunulmayacak. Ancak oyun geriye dönük uyumluluk sayesinde yeni nesil konsollarda oynanabilecek.

Oyun hakkında detaylı bilgi ve Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Mercedes-Benz araç fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler