Cuma, Nisan 26, 2024

Call of Duty Black Ops 4: Blackout Modu, Nisan Ayı Boyunca Ücretsiz Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sevilen FPS oyunu Call of Duty serisinin sekizinci sürümü Call of Duty Black Ops 4, aylar sonra Blackout modunu tekrar ücretsiz yapıyor. Sadece Blackout modu için geçerli olacak ücretsiz deneme, Nisan ayı boyunca kullanılabilir olacak.

Activision ve Tryarch birlikteliği ile geliştirilen Call of Duty serisi, uzun yıllardır hikaye modu tabanlı oyunları ile oyuncuların karşısındaydı. Zamanla artan çevrimiçi rekabet oyunlarının etkisiyle bu alana kayıtsız kalmayan seri, son oyun Call of Duty Black Ops 4 ile birlikte online odaklı bir moda sahip oldu.

Alıştığımız hayatta kalma türünün oyuna eklendiği Blackout modu ile oyuncular, belirli bir haritada savaşarak sona kalmaya çalışıyorlar. Ancak Fortnite, Apex Legend gibi alternatiflerden ziyade tüm oyunu ücretli sunan Call of Duty, bu noktada kullanıcıları kendine çekmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. En son Ocak ayında yapılan son ücretsiz oynama kampanyası bu ay tekrar hayata geçiriliyor.

Nisan Sonuna Kadar Tüm Platformlarda Ücretsiz Oluyor

Call of Duty Black Ops 4, bu ay sonuna kadar sadece Blackout modunun ücretsiz şekilde deneyimlenmesine izin verecek. Tüm platformlar için geçerli olacak kampanyada Playstation ve Xbox sahiplerinin, ne yazık ki çevrimiçi oynabilmek için Playstation Plus ya da Xbox Gold üyeliklerine sahip olmaları gerekecek.

Call of Duty Black Ops 4 Blackout Modu Nisan Ayı Boyunca Ücretsiz Oluyor 1

Öte yandan oyuna bu ay sonuna doğru yeni bir harita daha eklenecek. Alcatraz ismine sahip olacak olan harita, alışılmış adaların dışında korkunç hikayeleri ile tanınan hapishaneyi içerisinde barındıracak. 

Call of Duty Black Ops 4: Blackout modu için henüz indirme sayfası aktif edilmedi. Bugün ya da yarın aktifleşecek bağlantıları aktifleştiği gibi sizlere sunacağız.

Güncelleme: Oyun ücretsiz olarak sunuldu. İndirmek için bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler