Çarşamba, Nisan 24, 2024

Call of Duty League İkinci Sezon Şubat’ta Başlıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call of Duty League‘in ikinci sezonu önümüzdeki ay oynamaya başlayacak. Bugün Activision Blizzard, 2021 CDL normal sezonunun 11-14 Şubat tarihleri arasında bir açılış etkinliğiyle başlayacağını duyurdu, ancak gerçek program ve maçlar henüz belirlenmedi.

Lig, Overwatch League’e benzer şekilde şehir bazlı takımları esporlarla harmanlama iddialı bir planla geçen yıl giriş yaptı. Bununla birlikte, salgın nedeniyle, CDL – diğer çoğu rekabetçi oyun ligiyle birlikte – çevrimiçi bir formata geçmek zorunda kaldı. Sezon, Dallas İmparatorluğunun gerçek bir taht kazandığı Ağustos ayında bir şampiyonluk hafta sonu ile sona erdi.

call of duty black ops cold war beta tarihi belli oldu technopat oyun haer
Call of Duty League İkinci Sezon Şubat'ta Başlıyor! 2

2021 yılı sezonu, 4’e 4 oynanış ve bilgisayara geçiş de dahil olmak üzere birkaç değişikliği beraberinde getiriyor olacak. Ayrıca 12 CDL kulübü arasında yeni bir takım olacak: Los Angeles Thieves, Optic Gaming Los Angeles’ın yerini alacak. Geçen yıl olduğu gibi, tüm oyunlar yalnızca YouTube üzerinden yayınlanacak.

Sezon önümüzdeki aya kadar başlamayacak olsa da, 23 ve 24 Ocak’ta, geçen yıl en iyi üç takımın – Dallas, Atlanta ve Chicago – taraftarlarının kime karşı oynadıklarına oy verebilecekleri bir sezon öncesi etkinlik gerçekleşecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler