Salı, Nisan 16, 2024

Call of Duty: Modern Warfare 3 remastered geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çoğu oyuncunun yolunun en az bir defa kesiştiği Call of Duty için yeni bir iddia ortaya atıldı. TheGamingRevolution tarafından yapılan habere göre Call of Duty: Modern Warfare 3 remastered geliştirilme aşamasında.

call of duty modern warfare 3 1

Bir efsanedir Call of Duty:Modern Warfare 

TheGamingRevolution tarafından daha önce yapılan haberlerde resmi açıklamadan önce yapılmıştı. Call of Duty:Modern Warfare remastered, 2016 yılında Call of Duty:Infinite War ile beraber piyasaya sürülmüştü. Geçtiğimiz haftalarda ise Call of Duty: Modern Warfare 2 – Campaign Remastered, PlayStation 4 kullanıcılarına sunulmuştu.

call of duty modern

Tabi tüm bunlar olunca oyuncuların gözü Modern Warfare 3 oyununu arıyor. TheGamingRevolution tarafından paylaşılan videoya göre Call of Duty:Modern Warfare 3 remastered şu an geliştirilme aşamasında. Fakat oyun sadece ana seneryosu ile karşımıza çıkacak. Tüm bu bilgileri öğrendiğimize göre bizim de bir şey yapmamız lazım. Beklemek 🙂 .

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Konsl oyuncularının mağdur olduğunu düşünüyorsanız bir daha düşünmenizi öneririm konsol oyuncularına çok büyük bir yardım yapan aim asist var tek yapmanız gereken nişan alıp ateş etmek ayrıca çok fazla aim asisten şikayetçi olan konsol oyuncuları da vardı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler