Cuma, Nisan 19, 2024

Call of Duty: Modern Warfare Remastered, PS4 Platformu İçin Satışa Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call of Duty: Modern Warfare Remastered, PS4 Platformu İçin Satışa Çıktı.

Çocukluk zamanlarımızın efsane oyunu olan Call of Duty, bizi yine sevindirmeye devam ediyor. Modern Warfare serisi ile yine kendini sevdirmeyi başaran oyunun yapımcıları bu seriyi tekrar geliştirdi ve güncelledi. Hâlâ  Modern Warfare serinin 3 oyununda da Multiplayer sevilerek oynanıyor. 

Seri 2007 yılında geliştirilmeye başlanmış ve günümüzde de gelişmeye devam ediyor. Son oyunları ile göze batan ve sevilmeyen Call Of Duty, Modern Warfare serisine yoğunlaşmış diyebiliriz. 

Normal de daha öncesinde Call of Duty: Infinite Warfare oyunu ile birlikte sunulmuş ve paket şeklinde satılmıştı. Şimdi ise tek başına Modern Warfare Remastered olarak Playstation 4 platformunda çıkarıldı ve satışa sunuldu. 

PS Store‘deki fiyatı ise 39.99 dolar yani Türk lirası olarak 141 ₺ ediyor. Eski sürümlerinde olduğu gibi oyunda hikaye modu, çoklu oyuncu yani Multiplayer olacak diğer sürümlerden farkı daha gelişmiş grafiklere sahip olması. 

Son olarak Call of Duty: Infinite Warfare sürümünden ayrı olduğu için Variety adlı harita paketini içermiyor. Bu sebepten ötürü harita paketini isteyen kullanıcılar ekstra 29.99 ₺ ödeyerek bu paketi satın alabilirler.

Aşağıya sizler için oynanış videosunu bıraktık, iyi seyirler.  

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler