Cuma, Nisan 26, 2024

Call of Duty Warzone Yeni Harita Hatası ile Gündemde

Paylaş

silkroad gaminggentr

Depolama alanı düşmanı oyun Call of Duty Warzone, yakın zamanda 2.sezona veda etti. Oyunda 3.sezona geçiş yapıldı.

Yeni sezon yeni harita demekti ve bu da oldu. Aslında temelde yine Verdansk haritası sunuldu ama harita 1984 yılına göre revize edildi.

İlk yorumlar olumlu olmuş ve oyuncular bir hevesle yeni sezona başlamıştı. Fakat bu yeni harita yapısında da yeni bir hata ortaya çıktı. Can sıkıcı hata, kullanıcıların da tepkisine neden olmuş durumda.

Call of Duty Warzone haritada bir bug ile gündemde

Harita sorunu, oyunda resmen yasal hile yapılmasına neden oluyor. Haritanın belli bölgelerine gittiğiniz zaman, karakteriniz kendiliğinden zemine düşüyor.

Zemine indiğiniz zaman ise her şey güllük gülistanlık. Yukarıda yer alan tüm karakterleri görebiliyor ve vurabiliyorsunuz. Tabaka mermi geçiriyor ve tüm düşmanlarınızı kolayca öldürebiliyorsunuz.

Call of Duty Warzone

Oyunun tüm tadını kaçıran harita sorunu ansızın da yaşanabiliyor. Muhtemelen Warzone bu sorun için de büyük bir güncelleme alacak.

Güncelleme sonrasında sorun çözülecektir ama geliştiricilerin biraz daha oyunun üzerinde durması şart gibi. Hem boyut sıkıntıları hem hatalar, artık keyif kaçırmaya başladı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler