Cuma, Nisan 19, 2024

Cehennem konulu korku oyunu Agony VR desteği ile geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir kaç ay önce Kickstarter üzerinde başlatılan kampanya ile duyurulan cehennem konulu korku oyunu Agony, hedefini tutturduğu gibi aşmayı da başardı. Grafik ve oynanış bakımından mükemmel efektlere sahip olan Agony, bir de saçma hikayeye sahip.

Cehennemden nasıl kaçacaksın ?

Şimdi arkadaşlar oyunun konusu “cehennemden kaçış” ancak cehennemde geçen bir olayda insanın ölmüş olması gerekir. O yüzden ölü bir ruhun nasıl cehennemden kaçabileceği konusunda pek çok saçmalıklar var. Genellikle oyunun yapımcısı olan şirketin inanış biçimi yüzünden bu şekilde yapıldığı söyleniyor. Ancak oyundaki cehennem bildiğimiz cehennem de olmayabilir. Mekan olarak adını o şekilde koymuş da olabilirler. O yüzden oyun çıkmadan henüz bir şey söylemek için çok erken.

Tamam diyelim ki cehennemden kaçabilme oyunu hayata geçti. Bir de oyunu grafik tarafında değerlendirmek lazım. Ancak oyuncular genellikle “hikayesi sağlam” olan oyunları tercih ettikleri için buralarda biraz soru işaretleri var. Grafik tarafında ise mükemmel bir yapıya sahip olduğunu belirtebilirim. Unreal Engine 3 ile yapılan Agony, bu sayede gerçek korkuyu hissettirebileceğini düşünüyorum. Zira birazdan aşağıda izleyeceğiniz ufak oyun içi oynanış görüntülerinde siz de hak vereceksiniz.

agony-cehennemden-kacis-oyunu
Atmosfer çok etkileyici

Hatırlar mısınız ? Önceden Painkiller oyunu vardı. Konsept olarak ve oynanış tarzı olarak biraz ona benzettim. Ancak grafik bakımından gerçekten çok tatminkar. Hele ki karakterimizin nefes alış verişi beni bitirdi. Özellikle ani durumlarda artan nefes artışı ise gerçekten etkileyici.

Cehennemden kaçış oyunu Agony şimdiye kadar 66 bin dolarlık hedefini aşıp 133 bin dolar fon almış durumda. Şimdi ise çok az daha hedefi tutturup VR desteği ile oyuna entegre olabilmek. Oyun 2017’nin Haziran ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Dilerseniz hemen aşağıdan Agony’in trailerini izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler