Cuma, Nisan 19, 2024

Chernobylite Temmuz Ayında Tamamen Çıkış Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Farm 51’in, bilim kurgu hayatta kalma korku RPG’si Chernobylite‘ın Temmuz ayında yayınlanacağını duyurdu.

Oyun, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series’e 2021’de daha sonraki bir tarihte gelecek.

a0axalrwdke 1

Şu anda Steam Erken Erişim’de mevcut olan oyun, hikayeye, diyaloga, yerelleştirmeye, film müziğine ve oyunun sonuç seviyesine önemli değişiklikler getiren büyük bir lansman öncesi yama aldı. Bu son yamada yer alan tüm güncellemelerin ve değişikliklerin daha ayrıntılı bir listesini buraya tıklayarak bulabilirsiniz.

Chernobylite, rahatsız edici bir dünyanın ücretsiz keşfini zorlu dövüş, işçilik ve doğrusal olmayan hikaye anlatımıyla birleştiren bir bilim kurgu hayatta kalma korku RPG türüne sahip bir oyun.

Adından da anlayabileceğiz gibi oyun Çernobil felaketinden 30 yıl sonra kuruldu ve “tehlikeli bir maddenin beklenmedik faaliyeti” nedeniyle kirlilik artıyor. Korkunç bir şeyin üstündeki bu korkunç şey, çernobilit adı verilen bir patlama sonucu meydana geldi.

Chernobylite 30 Nisan 2021 tarihine kadar Steam’de 80,00 TL’den satışta. Erken erişim sürümünü satın alırsanız ileride yayınlanacak tüm indirilebilir içeriklere ücretsiz erişim imkanına sahip olabileceksiniz.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler