Pazar, Haziran 23, 2024

CMF Phone (1) Sızdı! Yeni Telefona Hazır Olun

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde de resmen satışlara başlayan Nothing, beklenmedik bir hamle daha yapmaya hazırlanıyor. Marka bu kez farklı bir isimle, yeni konseptte yeni bir akıllı telefon tanıtacak. CMF Phone (1) adıyla göreceğimiz yeni telefonun, tüm teknik donanımına ilişkin bilgiler de sızdırıldı. Ayrıca telefonun tasarım çizgilerini işaret eden tasarım görsellerinin de yayınlandığını gördük.

CMF Phone (1) Nasıl Bir Telefon Olacak?

Tasarım kısmında telefonun fark yaratacağını söyleyebiliriz. Arka kapak üzerinde daha önce görmediğimiz bir tasarım yapısı bizi karşılayacak. Bu kez şeffaf bir kapak olmadığını daha farklı bir yapıya yer verildiğini de ekleyelim.

Arka kapak üzerinde muhtemelen farklı işlevlere sahip olacağını anladığımız bölümler de var ama bu bölümlerin tam olarak görevlerinin neler olacağını bilemiyoruz. Görseli hemen aşağı ekliyorum.

CMF Phone 1 3 CMF Phone 1 5

Teknik kısma geldiğimiz zaman ise burada çok dikkat çekici özellikler karşımıza çıkmıyor. Telefonda MediaTek Dimensity 7300 serisi işlemci yer alacak. Orta seviyelerde diyebileceğimiz işlemcinin yanında 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı göreceğiz.

6.67 inç büyüklüğe sahip olan FHD+ ekran ve OLED panel, 50 MP ana arka kamera, 33W hızlı şarja sahip 5000 mAh değerinde batarya da telefonun dikkat çeken diğer özellikleri olacak.

Yeni akıllı telefonun fiyatı için de bir bilgi var. Henüz sızıntı seviyesinde ama bu bilgilere göre 240 dolarlık bir fiyatlandırma göreceğiz. Tanıtımın ne zaman olacağı ve hangi ülkelerde satış yapılacağı kısmında ise bir bilgi bulunmuyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler