Pazar, Eylül 8, 2024

COD MW3 ve Warzone için AMD FSR3 Desteği Geldi

Paylaş

NVIDIA DLSS teknolojisiyle ekran kartı pazarında büyük bir atak yaptı ve açıkçası AMD’nin önüne geçti. Fakat AMD yarışı bırakmış değil. Benzer teknolojiler üzerinde ciddi çalışmalar yapıyor. FSR3 ile de bunu net olarak gördük. Çerçeve oluşturma artısıyla beraber oyunlarda ciddi bir performans artışı elde edilmesini sağlayan FSR3 için, şimdi de oyun destekleri üzerine çalışmalar devam ediyor. En son güzel haber COD MW3 ve Warzone yapımlarından geldi. Her iki oyun için de destek duyuruldu ve desteği getirecek olan güncelleme yayınlandı.

COD MW3 ve Warzone için AMD FSR3 Dönemi

Activision tarafından yayınlanan son güncelleme, iki oyuna da AMD FSR3 desteğini kazandırıyor. Grafik ayarlarına eklenen yeni seçenek, oyuncuların FSR3 teknolojisini açmak ya da kapatmak arasında seçim yapmasına izin veriyor.

Tabii ki burada AMD’nin açıklamalarını da unutmamak gerekiyor. Zira AMD, yeni özelliğin etkin bir şekilde kullanılması adına en azından Radeon RX 5000/6000 ya da RTX 20/30 serilerini öneriyor. Ama tabii ki eski seriler için de FSR3 desteği var. RX 590 ve RTX 10 serisi ekran kartlarında da bu teknolojiyi kullanabiliyorsunuz.

BENZER:  Seçtiğimiz Güncel En İyi Korku Oyunları 2023

COD MW3 ve Warzone için AMD FSR3

Görünen o ki AMD yeni teknolojisini daha fazla oyun için de sunma konusunda kararlı. Şu ana kadar bu teknolojiyi destekleyen çok fazla oyun yok. Şu an için destekli olan oyunlar;

  • Avatar Frontiers of Pandora
  • MotorCubs RC
  • Forspoken
  • Immortals of Aveum
  • Call of Duty Modern Warfare III ve Warzone.

Yakın zamanda bu listenin daha da uzamasını bekliyoruz. Özellikler popüler oyunlar için bir hazırlık süreci olduğu biliniyor.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. hocam s.a bende MSI rtx 3060 ti 8 GB 256 bit var fsr 3 açınca Frame ile bilgisayar kafayı yiyor kasmalar oluyor PC kendini resetliyor lütfen varsa bi çözümü yardımcı olursanız çok sevinirim

  2. rtx3060 dlss kullanıyordum fsr3 fg denedim fps 30 40 kadar arttı ama hissiyat daha da kötüleşti oyun 130fps oldu ama görünümü ve hissiyatı 30 fps gibi kasıyordu ve görüntü kalitesi de dlssden belirgin kötüydü, dlss 90fps oynuyorum ama hissiyatı daha iyi daha yumuşak ve daha kaliteli bir oynanıs sunuyor şu asamada ben beğenmedim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler