Cuma, Nisan 19, 2024

Company of Heroes 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu! Ama Fiyat…

Paylaş

silkroad gaminggentr

Company of Heroes 3 için çıkış tarihi sonunda açıklandı. Serinin en çok beklenen oyunu olarak öne çıkan yapımın ön siparişlerinin de başladığı duyuruldu. Fakat fiyat konusunda kötü haberlerimiz var.

Fiyat konusunda detaylara ve paket seçeneklerine geçeceğiz ama önce gelin oyunun ne zaman çıkacağına bir bakalım.

Company of Heroes 3, 17 Kasım Tarihinde Çıkıyor

Daha önce oynanış görüntüleri ve oyun içi fizik durumlarını gösteren videolarının büyük ilgi gördüğü oyun, 17 Kasım 2022 itibariyle çıkış yapmış olacak. Daha öncesinde oyunu denemek isteyen kullanıcılar için bir “Mission Alpha” içeriğinin sunulacağını da belirtelim.

Bir beta ya da demo sürüm olarak gösterebileceğimiz bu sürüm, 13 Temmuz yani bugün erişime açılmış olacak. Kullanıcıların Alpha sürümünü oynamaları için Company of Heroes sitesi üzerinden Relic hesabı oluşturmaları gerekecek.

19 Temmuz tarihine kadar bu demo ya da beta olarak tanımlayabileceğimiz sürümü ücretsiz deneyebileceksiniz. Beta sürüm için Steam sayfasının da şurada olduğunu belirtelim.

Company of Heroes 3 Fiyatı Nasıl?

Gelelim en kötü kısma. Ne yazık ki son dönemde çıkan tüm oyunlarda olduğu gibi bu yapımda da fiyatlar oldukça yüksek. Ön sipariş aşamasında oyunun standart versiyonunu satın almak isterseniz, 799 TL ödeme yapmanız lazım.

Eğer Digital Premium Edition sürümünü almak isterseniz o zaman fiyat 1.099 TL olarak karşınıza çıkacak. Oyun güzel ama fiyatlar gerçekten çok yüksek. Özellikle Dijital koleksiyon sürüm fiyatı şaşılacak cinsten. Tabii ki döviz kurunun etkisi de ortada.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler