Perşembe, Ağustos 22, 2024

Cooler Master H500M Kasasını Tanıttı!

Paylaş

Izgaralı ön paneli ve cam yan paneli ile maksimum hava akışı ve estetik arasında seçim yapmak zorunda kalmayacağınız MasterCase  H500M, H serisinin en üst segment ürünü olarak piyasaya çıkıyor. Yerleşik olarak gelen iki yan ve üst temperli cam paneli ile sisteminize maksimum görünüş sağlanırken, ön paneled ızgaralı ve temperli cam panel seçimi tamamen size kalmış. Yerleşik olarak gelen ön ızgaralı paneli, dilerseniz kutu içeriğinden çıkan temperli cam panel ile değiştirebilirsiniz. Ön panelde bulunan 2 adet 200mm adreslenebilir RGB fanları, kasaya yerleşik olarak gelen RGB kontrolcüsü ile kontrol etme imkanına sahipsiniz!

cm - PC Hocası

  • Dahili Izgaralı ve Temperli Cam Ön Panel Seçeneği – Daha fazla hava akışı için ızgaralı ön paneli, daha fazla estetik için temperli cam ön paneli kullanabilirsiniz. İki seçenek de kutu içeriğine dahil. Seçim size kalmış!
  • 4 Temperli Cam Panel – H500M’in yan panellerinde uçtan uca temperli cam yan panel bulunuyor. Üst panelde ise tekrardan temperli cam panel bulunuyor. Ön panelde ise temperli cam panel seçeneği kasa içeriğine dahil olarak geliyor.
  • İki adet 200mm Adreslenebilir RGB Fan ve Kontrolcü – Dahili gelen adreslenebilir kontrolcü ve iki adet 200mm RGB fan ile havanın şık ve sessiz bir şekilde akışını sağlayın.
  • Zengin Bağlantı – I/O paneli USB 3.1 (Gen2) Typce-C portu, 4 dahili USB 3.0 bağlantı portu ve dahili ARGB renk kontrolcüsü ile birlikte renk seçeneklerini kontrol etmenizi sağlıyor.
  • Temiz Kurulum için Kapaklar – Kasa içerisinde bulunan toplamda 9 adet kapak sisteminizi ileri seviyede kurmanızı sağlar.
  • Ekran Kartınızı Gösterin – Dahili 2 adet PCI slotu ile ekran kartınızı dikey biçimde konumlandırabilirsiniz.
  • Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutacağı Desteği – Ekran kartı slotunuzda ki ağırlık basıncını, dahili gelen ekran kartı kolu ile azaltın.
  • 200mm Radyatör Desteği – Ön Panel 360mm radyatöre kadar destekler, Üst panel 200mm fanlarla birlikte 360mm radyatöre kadar destekler.
BENZER:  CrowdStrike Bir Kez Daha Özür Diledi

 

Ön panelin her iki tarafında bulunan havalandırma H500M’de farklı görünüyor. Fanlara daha fazla hava akışı sağlamak için, ızgara delikler panelin yanından panelin ön tarafına doğru sarılır.

cc - PC Hocası

Bir sistemin nasıl sergileneceğine dair seçenekler sunmak için MasterCase H500M toplamda 9 kapak içerir. PSU kapağı birden fazla çıkarılabilir parçadan oluşur. PSU’yu göstermek veya gizlemek için bir PSU kapağı vardır. Kapağın ön tarafına doğru, daha kalın radyatörleri barındıracak çıkarılabilir bir plaka vardır. İki ana parka ile, PSU ve kabloların görüntüsünü saklayacak şekilde ayarlanmıştır. Ön panelde bulunan temperli cam ve ızgaralı panel seçeneği, üst ve yan panellerde bulunan temperli cam ile sisteminizin en iyi şekilde görünmesi için tasarlanmıştır.

silkroad gaminggentr
İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler