Perşembe, Nisan 25, 2024

Crysis Next Battle Royale Oyunu Beklenmedik Şekilde Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Crysis Next Battle Royale isimli sürpriz bir oyun ortaya çıktı. Fakat bu kez resmi bir duyuru ya da oyunun çıkış tarihi hakkında herhangi bir paylaşım yok. Bu sefer yeni yapımın ortaya çıkmasını sağlayan bir hacker saldırısı.

Birkaç gün kadar önce Egreror adı verilen bir fidye yazılımı çetesinin hedefine oturan firma, hacklenmiş ve bazı dosyaları çalınmıştı. Binlerce verinin çalındığı söylenen saldırı sonrasında yeni bir Battle Royale oyunu ortaya çıktı.

Crysis Next Battle Royale sadece proje aşamasında!

Sadece yeni bir Battle Royale oyunu değil, bunun yanında farklı yapımlar da sızdırıldı. Firmanın geliştirme düşüncesi içerisinde yer aldığı söylenen yeni yapımlar şöyle;

  • Yeni bir Battle Royale oyunu
  • Robinson II
  • Hunt Mobile
  • Rome Next
  • Crysis VR.

Bu yapımlar geliştirilme planı olan yapımlar olarak gözüküyor. 5 farklı proje üzerinde planları olan firmanın, Battle Royale oyunu için ise daha fazla bilgi sızmış durumda.

Crysis Next Battle Royale

Buna göre oyun 100 oyunculu bir savaş oyunu olacak ve nanosuit yetenekleri gibi oyun içi yetenekler karşımıza çıkacak. Rekabetçi yeni nesil bir Battle Royale planlanıyor gibi gözüküyor. Tabii ki tüm bunlar hackerlar tarafından sızdırılmış olan projeler gibi gözüküyor. Dediğimiz gibi resmi bir firma açıklaması yok. Crysis Next Battle Royale ne kadar gerçek ya da hayata geçirilmiş, üzerinde çalışılan bir proje oldu mu bilmiyoruz.

Crysis Next Battle Royale

Sadece Battle Royale yapımını değerlendirmek yanlış olur. Bunun yanında 4 oyun daha gelecek gibi duruyor ki hepsi için resmi açıklamaları görmek ilk öncelik olmalı. Kesinleşmiş bir proje açıklaması olmadı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler