Perşembe, Mart 28, 2024

Crysis Remastered Trilogy PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Crytek, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için Crysis Remastered Trilogy‘yi duyurdu.

Oyunun bu senenin sonbahar aylarında çıkması planlanıyor.

maxresdefault 1

Crytek, Crysis 1, 2 ve 3’ün remaster’larının Crysis Remastered Trilogy olarak ve 2021 Sonbaharında bağımsız satın alımlar olarak bir araya getirileceğini duyurdu. Sabre Interactive ile ortaklaşa optimize edilen bu yeni ve geliştirilmiş koleksiyonun ayrıntılarını paylaşarak. PlayStation, Xbox, Nintendo Switch ve PC’de mevcut olacağını açıkladı. Üç Crysis oyunu da PS5 ve Xbox Series X/S’de “daha da akıcı” çalışacak.

ilk Crysis ayrıca “8K’ya kadar yüksek kaliteli dokular, HDR desteği, geçici kenar yumuşatma, Screen Space Directional Occlusion (SSDO), Global Illumination (SVOGI), son teknolojiyi içeriyordu. Ayrıca Crysis Remastered, Nvidia RTX GPU’lar, PC’lerde ışın izleme özelliğine sahipti.

Steffen Halbig bir basın açıklamasında: “ Bu ikonik Crysis oyunlarının yeni nesil bir donanım için yeniden düzenlenmiş tek bir pakette geri döndüğünü duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Her oyun, hem klasik serimize yeni başlayanlar hem de macerayı yeniden yaşamak isteyen oyuncular için en iyi Crysis deneyimini sunuyor. Oyun günümüz platformlarında daha iyi grafiklere sahip olacak ve oynanacak şekilde geliştirildi” dedi.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler