Perşembe, Nisan 25, 2024

Cyber Warrior Hollanda Sitelerine Saldırmaya Devam Ediyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde Hollanda ve Türkiye arasında çıkan diplomatik krizden sonra Türk Hackerlar Hollanda sitelerine saldırmaya başladı. İlk olarak Cyber Warrior Hollanda‘da bulunan pek çok web sitesine saldırı gerçekleştirirken, bir banka sitesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini ve ufak bir not içeren mesaj bıraktılar.

Olaylar nereye gidiyor ?

Hollanda ile aramızda gerçekleşen diplomatik kriz halen tırmanmaya devam ederken, Almanya’nın maşasında hareket eden bu devletler arayı soğutmaya ve olayları karıştırmaya devam ediyor. Haberlerde hepimiz izledik ve gördük. Hollanda’da yaşayan Türk vatandaşlarımıza yaptıkları muamele ve Bakan’ımıza yaptıkları çirkin davranışlardan sonra Türk Hacker grupları devreye girerek tepkilerini göstermeye başladı.

İlk olarak Cyber Warrior ekibi saldırılarını belirledikleri Hollanda sitelerine karşı uygularken, bu saldırı Hollanda’nın çeşitli sitelerine de haber oldu. Bugün başta Hollanda Merkez Bankası olmak üzere pek çok firma ve siteye saldırı gerçekleştirildi. Hacklenen tüm sitelere hazırlanan şablon yerleştirildiği gibi, Türk Bayrağı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimlerinin bulunduğu indeksler yerleştirildi.

cyber warrior hollanda siteleri hack

Cyber Warrior olay ile yaptığı açıklamada ise ‘Devletimize ve devlet büyüklerimize karşı referandum süreci ile alakalı son günlerde pek çok faşist ve ırkçı tutumu kınamaktayız. Misyonumuz gereğince cevabımızı daha önceden de olduğu gibi, siber saldırılar ile vermekteyiz. Kimsenin şüphesi olmasın ki asla durmayacağız. Devletimiz, devlet büyüklerimiz ve milletimize karşı her türlü kin ve nefret dolu haçlı tutumlarına karşı biz de Sultan Alparslan gibi, Sultan Süleyman gibi, Fatih veya Yavuz gibi, 15 Temmuz’daki Şehit Ömer’lerimiz gibi dik durarak elimizden geleni her zaman yapacağız.’ dedi.

cyber warrior hollanda siteleri hack 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler