Cuma, Nisan 19, 2024

Cyberpunk 2077, 3. Şahıs Nişancı Modu Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün, CD Projekt RED’in son oyunu olan Cyberpunk 2077‘ye üçüncü şahıs nişancı modu çıkışını gerçekleştirdi.

Mod, Jelle Bakker tarafından sunuldu ve Cheat Engine ile düzenlendi. Modun isminden de anlaşılacağı gibi tek özelliği, Cyberpunk 2077’yi üçüncü şahıs nişancı modundan oynamamızı sağlamak oldu. Bana göre, Cyberpunk 2077 için çıkmış olan şimdiye kadar ki en etkili mod bu.

Üçüncü Şahıs Nişancı Modu 4 Farklı Kamera Açısı Sunuyor

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 için bu üçüncü şahıs nişancı modu 4 farklı kamera açısı ile beraber geliyor. Modu indirdikten sonra, modun içeriğini ‘Cyberpunk 2077 / bin / x64 /’ klasörünün içerisine çıkartmanız gerekiyor. Ardından ‘B’ tuşuna basarak farklı kamera açılarına geçiş yapabilirsiniz.

Oyuna çeşitli modların gelmesi oyun zevkini biraz daha yukarı çekiyor diyebiliriz. CD Projekt RED’de bugları temizlemeye başladı. Umarım oyunu satın alanlar verdikleri paranın karşılığını alır.

Cyberpunk 2077’den bahsediyorken, oyunun Klavye & Mouse kontrollerini iyileştirmek için yapılmış olan gelişmiş kontroller modunu da indirmenizi öneriyoruz. Cyberpunk 2077 için, araç kontrollerini özelleştiren bir mod daha bulunuyor, isterseniz onu da indirebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler