Perşembe, Mart 28, 2024

Cyberpunk 2077 Hotfix 1.05 Güncellemesi Yeni Bir Soruna Neden Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cyberpunk 2077, konsollar için adeta bitik bir oyun oldu. Oyunun konsol versiyonunda o kadar çok hata vardı ki oyuncular yapımı iade etmek zorunda kaldılar ve hatta bunun için Microsoft ile Sony açıklamalarda bulundu. Bir yandan oyun iadeleri devam ederken bir yandan da yapım oyunu düzeltmek adına güncellemeler sunmaya devam ediyor. Son olarak Cyberpunk 2077 Hotfix 1.05 sürümü sunulmuştu.

Bu güncelleme ile konsol sahiplerinin yaşadıkları birçok soruna çözüm sunulduğu açıklanmıştı. Fakat güncellemeyi yükleyen oyuncular bu kez de farklı sorunlar yaşamaya başladı.

Cyberpunk 2077 Hotfix 1.05 sonrası oyun ayar menüsünde kalıyor

LegancyKillaHD isimli bir Twitter kullanıcısının yaptığı paylaşım sonunda ortaya çıkan sorun, oyuncuların grafik ayarları menüsünde sıkışıp kalmasına neden oluyor. Grafik ayarlarını düzenliyorsunuz ancak çıkmak istediğiniz zaman çıkamıyorsunuz. Ayar menüsünde kalıyorsunuz.

Cyberpunk 2077 Hotfix 1.05 sürümü

Kullanıcıların ayar menüsüne girmesine neden olan ise grafik ayarlarının güncelleme sonrasında yeniden varsayılan ayara dönmesi. Yani illa ki düzenleme yapmak isteyebiliyorsunuz.

Cyberpunk 2077 Hotfix 1.05 sürümü

Ayar menüsünden çıkmak için de tekrar oyunu kapatıp açmanız gerekiyor. Bu hata ve buna benzer hatalar devam edecek mi bilmiyoruz ama Cyberpunk 2077 tam bir hüsran oldu orası kesin. Çok iyi bir yapım, iyi işlenmiş bir dünyası var ama bu kadar ertelemeden sonra keşke oyun tam anlamıyla stabil yapılıp öyle sunulsaydı dedirtiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler